Αθλητισμός

Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε δυο φορές στην έδρα του Ολυμπιακού

Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε δυο φορές στην έδρα του Ολυμπιακού

Πηγή Φωτογραφίας: [367917] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε δυο φορές στην έδρα του Ολυμπιακού στον πράσινο θρίαμβο με σκορ 3-1 και μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ ποδοσφαιριστών που πέτυχαν κάτι αντίστοιχο.

Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε δυο φορές στην έδρα του Ολυμπιακού στον πράσινο θρίαμβο με σκορ 3-1 και μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ ποδοσφαιριστών που πέτυχαν κάτι αντίστοιχο.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας στράικερ, έγινε ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του τριφυλλιού που σκοράρει δυο τέρματα στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου.

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που κατάφερε να πανηγυρίσει δύο τέρματα σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ήταν ο Δημήτρης Σαραβάκος στις 9 Νοεμβρίου 1985, στη νίκη των Πρασίνων με 2-1 στο ΟΑΚΑ, όπου σκόραρε με σουτ στο 26ο και το 75ο λεπτό. Το τελικό 1-2 έγραψε ο Νίκος Αναστόπουλος με πέναλτι στο 90ο λεπτό.

Δύο χρόνια παρά μια ημέρα αργότερα, στις 8 Νοεμβρίου 1987, ο Βαγγέλης Βλάχος είχε σημειώσει δύο τέρματα στη νίκη με 4-1 του Παναθηναϊκού πάλι στο ΟΑΚΑ.

Ο τρίτος που σημείωσε δύο γκολ στο ίδιο ματς με τους Ερυθρόλευκους είναι ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε, πάλι στο ΟΑΚΑ την 1η Δεκεμβρίου 2001, όταν σκόραρε στο 71ο και 77ο λεπτό και ισοφάρισε σε 2-2.

Ο τέταρτος σε αυτή τη λίστα είναι πλέον ο Φώτης Ιωαννίδης που την Κυριακή (10/3) σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ των Πρασίνων στη νίκη με 3-1 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας δυο γκολ σε εκτός εδρας αναμέτρηση με τον αιώνιο αντίπαλο, κάτι που είχε να συμβεί 23 χρόνια!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments