Αθλητισμός

Άσχημα νέα! Μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού

Άσχημα νέα! Μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο κεντρικός αμυντικός της Σαν Λορέντζο, Γκαστόν Ερνάντες ο οποίος το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκε πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Υπέστη ρήξη χιαστού

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο κεντρικός αμυντικός της Σαν Λορέντζο, Γκαστόν Ερνάντες ο οποίος το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκε πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός ο οποίος το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκε πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα του  Ολυμπιακού, υπέστη ρήξη χιαστού κάτι που σημαίνει πως η φετινή σεζόν για τον ίδιο ολοκληρώθηκε άδοξα.

Ο 26χρονος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Πλατένσε με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν το μέγεθος της ζημιάς σύμφωνα με το top10.gr

Με την φανέλα της Σαν Λορέντζο πρόλαβε να καταγράψει την φετινή αγωνιστική περίοδο οκτώ συμμετοχές.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.