Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Γουόκαπ έκανε πάλι θεραπεία και παραμένει αμφίβολος για το ντέρμπι

Ολυμπιακός: Ο Γουόκαπ έκανε πάλι θεραπεία και παραμένει αμφίβολος για το ντέρμπι

Πηγή Φωτογραφίας: [367763] BASKET LEAGUE 2023 - 2024 / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Χωρίς τρεις παίκτες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης 12 Μαρτίου στον Ολυμπιακό. Θεραπεία ο Τόμας Γουόκαπ, ατομικό για Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Δύο μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ (14/3, 19:45, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24), ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε ακόμη μια προπόνηση να βγαίνει με σημαντικές απουσίες. Κι αυτό γιατί ούτε σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου, συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα οι Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο πρώτος υποβλήθηκε εκ νέου σε θεραπεία, σε μια προσπάθεια να νικήσει τον χρόνο και να είναι έτοιμος για το συναπάντημα με τον αιώνιο αντίπαλο, ενώ οι άλλοι δύο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Όπως αντιλαμβάνεστε, τούτο σημαίνει πως οι πιθανότητες συμμετοχής του Τόμας Γουόκαπ παραμένουν μειωμένες, αφού ο 31χρονος γκαρντ δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού από την στιγμή που λαβώθηκε στο παιχνίδι με το Περιστέρι bwin για τη Stoiximan Basket League.

Κάτι δεδομένο (ως προς την απουσία τους) πάντως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει για κάποιον από τους τρεις περιφερειακούς του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού τα πάντα θα καταστούν σαφή στην τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι, την Τετάρτη 13 Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments