Αθλητισμός

Ζάετς: «Πρώτα πρέπει να περάσουμε τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε στο κροατικό πρωτάθλημα»

Ζάετς: «Πρώτα πρέπει να περάσουμε τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε στο κροατικό πρωτάθλημα»

Πηγή Φωτογραφίας: thesspress.gr

Ο Βέλιμιρ Ζάετς μίλησε για τη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ λίγες ημέρες μετά από την εκλογή του ως νέου προέδρου της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, τονίζοντας πως λόγω της σχέσης του με τον Παναθηναϊκό θα χαρεί ακόμα πιο πολύ ενδεχόμενη πρόκριση της ομάδας του.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς εξελέγη την περασμένη Κυριακή (10/03) ως ο νέος πρόεδρος της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, με τον άλλοτε θρύλο της ομάδας και παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού να ετοιμάζεται πλέον να υπηρετήσει τους Κροάτες από τρίτο διαφορετικό πόστο μετά από εκείνο του ποδοσφαιριστή και του προπονητή.

Μάλιστα, ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα όπου η πρωταθλήτρια Κροατίας καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 στο Μάξιμιρ για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Conference League εις βάρος του ΠΑΟΚ, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις με την ιδιότητα του προέδρου όπου δεν έκρυψε την έντονη επιθυμία του για να πανηγυρίσει σε ελληνικό έδαφος.

“Ο ΠΑΟΚ είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού μου, οπότε θα πανηγυρίσω διπλά αν προκριθούμε. Είμαι χαρούμενος που θα δω πολλούς φίλους από την Ελλάδα εκεί. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Περιμένουμε μεγάλη πίεση από τον κόσμο. Έχουμε φέρει ένα υπέροχο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και θαρραλλέοι ώστε να καταφέρουμε να πάμε παρακάτω, στα προημιτελικά”, τόνισε αρχικά ο Ζάετς στη συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα “Vecernji”, για να προσθέσει με νόημα:

“Είναι ωραίο να ονειρεύεσαι, αλλά ας είμαστε πιο ήρεμοι και να μην ενθουσιαζόμαστε. Πρώτα πρέπει να περάσουμε τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε στο κροατικό πρωτάθλημα, όπου έχουμε δύο δυνατούς αντιπάλους, την Ριέκα και την Χάιντουκ.

Τους σέβομαι, θέλω να έχουμε καλές σχέσεις με την Χάιντουκ, την Ριέκα και όλους τους άλλους συλλόγους της Κροατίας, Θα παλέψω γι’ αυτό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που οι μεγαλύτεροι αθλητικοί μου αντίπαλοι Χάιντουκ και Ριέκα, καθώς και άλλοι παίκτες της πρώτης κατηγορίας της Κροατίας, με συνεχάρησαν για τη νέα μου θέση”.

Όσον αφορά στη μάχη του τίτλου εντός των συνόρων (HNL) δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως το τέλος της σεζόν θα βρει την Ντίναμο να κόβει πρώτη το νήμα, επικρατώντας των δύο ισχυρών ανταγωνιστών της:

“Υπάρχει ένταση, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε οι πρωταθλητές. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί η αποχώρηση βασικών παικτών όπως οι Λιβάκοβιτς, Σούταλ και Ιβάνουσετς δεν έχουν αντικατασταθεί με τον σωστό τρόπο, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα από όλους τους αντιπάλους και ότι τελικά θα στεφθούμε πρωταθλητές”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments