Lifestyle

Ηλίας Βαλάσης: Την ημέρα που πέθανε η μάνα μου βρεθήκαμε ερωτικά με την γυναίκα μου για τρίτο παιδί

Ηλίας Βαλάσης: Την ημέρα που πέθανε η μάνα μου βρεθήκαμε ερωτικά με την γυναίκα μου για τρίτο παιδί

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Καλύτερα Δε Γίνεται

Ηλίας Βαλάσης: «Είχα την μητέρα μου στο σπίτι με την κακιά αρρώστια, περνούσαμε πάρα πολύ δύσκολα»

Με αφορμή τη συμμετοχή στο «Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha, o Ηλίας Βαλάσης συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές της μητέρας του και τον ερχομό του τρίτου του παιδιού.

View this post on Instagram

A post shared by Ilias Valasis (@valasisilias)

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Βαλάσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μια φοβερή ιστορία αυτή. Επειδή είχα την μητέρα μου στο σπίτι με την κακιά αρρώστια, περνούσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Με την γυναίκα μου θέλαμε να κάνουμε τρίτο παιδί, δεν είχαμε όμως σχέσεις. Καμία. Γιατί ήταν η μητέρα στο σπίτι, πολύ άρρωστη και συνέβαιναν όλα αυτά που που, όλοι αυτοί που το περνάνε αυτό, τα ξέρουν».

«Φεύγοντας η μητέρα μου στη Λήμνο, γιατί κάποια στιγμή ήρθε το τέλος και μου είπαν «στειλ’ την να πάει στο νησί της για να φύγει εκεί», μετά από έναν μήνα βρεθήκαμε ξανά με την γυναίκα μου. Ψάχναμε πολύ να κάνουμε ένα ακόμη παιδί και κάπως, όταν ηρέμησαν τα πράγματα μετά από έναν μήνα, ηρέμησαν και οι ψυχές μας και συνέβη. Το ίδιο απόγευμα με παίρνει τηλέφωνο ο γιατρός από την Λήμνο και μου λέει «Ηλία, η μητέρα σου έφυγε» και η πρώτη μου σκέψη ήταν πως έφυγε η μία και ήρθε η άλλη».

«Αυτό σκέφτηκα, το φοβερό πράγμα. Μετά με την ταφή της μητέρας μου και πολλά πράγματα που συνέβησαν, δεν ξαναβρεθήκαμε με την γυναίκα μου για πάνω από δυο μήνες. Μια μέρα λοιπόν έρχεται η γυναίκα μου και μου λέει: Ηλία, είμαι έγκυος» πρόσθεσε, επίσης, ο Ηλίας Βαλάσης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments