Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει για χρόνια τον Φώτη Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει για χρόνια τον Φώτη Ιωαννίδη

Πηγή Φωτογραφίας: [367612] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει για χρόνια τον Φώτη Ιωαννίδη, με το «τριφύλλι» να ετοιμάζει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή φορ

Ο Φώτης Ιωαννίδης την περασμένη Κυριακή (10/3) πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε τα μέγιστα τον Παναθηναϊκό ώστε να φτάσει στη νίκη με σκορ 3-1 επί του Ολυμπιακού μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Έλληνας διεθνής φορ πέτυχε δύο γκολ και είχε εν γένει μία πολύ καλή παρουσία στο ματς, δείχνοντας πως πλέον έχει αφήσει πίσω του οριστικά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.Αναμφίβολα το όνομα του Ιωαννίδη είναι ένα από τα πιο «hot» αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις «σειρήνες» από το εξωτερικό να συνεχίζουν να… ηχούν. Μέχρι και για πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ έχει γραφτεί σε ρεπορτάζ του εξωτερικού, αλλά ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα κάτσει στο τραπέζι να συζητήσει τέτοια ποσά, καθώς επιθυμεί διακαώς να «δέσει» τον Φώτη Ιωαννίδη για πολλά χρόνια ακόμα.

Το «τριφύλλι» φαίνεται ότι ετοιμάζει νέα αναπροσαρμογή συμβολαίου στον 24χρονο επιθετικό, ώστε να ανταμείψει τον παίκτη για την πρόοδό του. Ασφαλώς οι «πράσινοι» θέλουν να θωρακίσουν την επένδυσή τους, έχοντας σκοπό να κρατήσουν τον Ιωαννίδη για χρόνια στην ομάδα. Να σημειωθεί προφανώς ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ή θα θελήσει να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και εκτός Ελλάδας; Θα μάθουμε εν καιρώ.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments