Lifestyle

Survivor 2024: Όλο το παρασκήνιο της απουσίας του James Καφετζή

Survivor 2024: Όλο το παρασκήνιο της απουσίας του James Καφετζή

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/jamie.kaf

Ο τσακωμός του James Καφετζή με την παραγωγή για το ρύζι που βρήκαν στην τσάντα του.

Μετά το «θρίλερ» στα social media σχετικά με το αν ο James Καφετζής μένει ή φεύγει από το παιχνίδι, ο πληροφοριοδότης Ντάφυ έδωσε την απάντηση.

View this post on Instagram

A post shared by James Kafetzis (@jamie.kaf)

Τι κι αν είχαμε τον τέταρτο αγώνα ασυλίας στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της 13ης Μαρτίου, οι fans του παιχνιδιού στα social media ενδιαφέρονταν μόνο να μάθουν αν θα παραμείνει ο James Καφετζής, γι’ αυτό και «κρέμονταν από τα χείλια» του Γιώργου Λιανού.

Ύστερα από τις πληροφορίες του Τριαντάφυλλου στο Instagram ο James Καφετζής δεν θα βρισκόταν στο συγκεκριμένο επεισόδιο, επειδή ήθελε να φύγει από το παιχνίδι μετά την αλλαγή των ομάδων (η οποία ευνοούσε περισσότερο την ομάδα των Διασήμων) και γι’ αυτό βρισκόταν στο ξενοδοχείο για διαπραγματεύσεις με τους υπεύθυνους του ριάλιτι. Ο παρουσιαστής λοιπόν, του Survivor αρκέστηκε μόνο στο να πει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης βρισκόταν για εξετάσεις, κάτι που δεν άρεσε στους fans του παιχνιδιού.

Και δεν ήταν μόνο ο James που έλειπε. Στη συνέχεια, και αφού έχασαν τον τέταρτο αγώνα ασυλίας οι Μαχητές είχαμε το συμβούλιο του νησιού. Εκεί είδαμε ότι έλειπε και η Σταυρούλα, η οποία ύστερα από την αναμέτρησή της με την Αναστασία των Κόκκινων και την παράβασή της τελευταίας – που κανένας από τους διαιτητές του παιχνιδιού δεν εντόπισε – έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο αρνούμενη να παίξει.

Το περίεργο βέβαια, είναι όπως πρόσεξαν πολλοί ότι στο συμβούλιο, ενώ κι άλλες φορές έλειπαν παίκτες κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, αυτή την φορά δεν ακούσαμε να λέει ο Γιώργος Λιανός πως ο James και η Σταυρούλα ψήφισαν κι έχει τις ψήφους τους στα χέρια του, κάτι που δείχνει ότι πραγματικά υπήρξε κρίση με τους συγκεκριμένους παίκτες.

Βέβαια, στα social media πολλοί ήταν αυτοί που έγραψαν πως ο Γιώργος Γκιουλέκας – κολλητός φίλος του James που μετά την αλλαγή ομάδων βρέθηκε στους Διάσημους – αλλά και η Αναστασία θα μεταφερθούν στην ομάδα των Μπλε, επίσης στο επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή.

View this post on Instagram

A post shared by James Kafetzis (@jamie.kaf)

Αν ισχύει αυτό, ίσως η μεταφορά των δύο παικτών στην ομάδα του James ήταν και το «τυράκι» που χρειαζόταν για να παραμείνει. Να έχει δηλαδή, τον κολλητό του ξανά μαζί του αλλά και μια εξελισσόμενη καλή παίκτρια στην ομάδα του, αφού το γυναικείο κομμάτι της Μπλε ομάδας μετά την αλλαγή ομάδων είναι αυτό που υστερεί.

Αυτό βέβαια, για όσους παρακολουθούν το Survivor βάζει στην ίδια θέση τον James Καφετζή με την Κατερίνα Δαλάκα, που φήμες ήθελαν να είναι η «υπεύθυνη» για την αλλαγή των ομάδων ως «αγαπημένο παιδί» της παραγωγής. Φαίνεται λοιπόν, ότι δύο είναι οι παίκτες που κανείς δεν τους χαλάει χατίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments