Πολιτική

Αυτοψία Σκρέκα στη Βαρβάκειο για τα σαρακοστιανά: “Πολύ προσιτές και ανταγωνιστικές φέτος οι τιμές”

Αυτοψία Σκρέκα στη Βαρβάκειο για τα σαρακοστιανά: “Πολύ προσιτές και ανταγωνιστικές φέτος οι τιμές”

Πηγή Φωτογραφίας: [368023] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

''Δεν θα σταματήσουμε ούτε με τους ελέγχους ούτε με τα διαρθρωτικά μέτρα'', τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης

Τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/03) ο Κώστας Σκρέκας, κάνοντας αυτοψία ενόψει της Καθαράς Δευτέρας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε: «Όλη η  Βαρβάκειος είναι ένα «καλάθι». Οι τιμές φέτος είναι προσιτές, έχει προϊόντα για όλα τα βαλάντια, φαίνεται ότι εδώ στην αγορά έχουν φροντίσει έτσι ώστε τα νοικοκυριά να μπορέσουν να προμηθευτούν τα σαρακοστιανά τους προϊόντα και να έχουν ένα γεμάτο τραπέζι».

Όπως τόνισε ο Κώστας Σκρέκας, η προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκλιμακωθεί ο πληθωρισμός και να αποκλιμακωθούν οι τιμές στα ράφια των προϊόντων συνεχίζεται, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα σταματήσουμε ούτε με τους ελέγχους ούτε με τα διαρθρωτικά μέτρα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς Βασίλης Σίμος στάθηκε στην ποιότητα των ειδών υπογραμμίζοντας ότι ακόμη και τα κατεψυγμένα είναι επώνυμα προιόντα ενώ εξήρε τις πρωτοβουλίες του υπ. Ανάπτυξης λέγοντας ότι «τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση αγκαλιάζει την αγορά».

Στη διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Σκρέκας συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές ακούγοντας τις επισημάνσεις, τους προβληματισμούς και τις παραινέσεις τους. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments