Αθλητισμός

Κύπελλο Αγγλίας: Ματσάρα! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε τη Λίβερπουλ

Κύπελλο Αγγλίας: Ματσάρα! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε τη Λίβερπουλ

Πηγή Φωτογραφίας: instagram manchesterunited//Το ματς του αιώνα έγινε στο Ολντ Τράφορντ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε μια μυθική παράσταση με 55 τελικές, εκ των οποίων οι 22 στην εστία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1, έστειλε το ματς στην παράταση, όπου η Λίβερπουλ προηγήθηκε ξανά, αλλά με γκολ του Ράσφορντ κι ένα ακόμα του Ντιαλό στο 120', οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 4-3 και πήρα το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Γουέμπλεϊ.

Ματσάρα που θα μείνει στην ιστορία στο Ολντ Τράφορντ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επικρατεί 4-3 της Λίβερπουλ στην παράταση και να προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το ματς του αιώνα έγινε στο Ολντ Τράφορντ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε μια μυθική παράσταση με 55 τελικές, εκ των οποίων οι 22 στην εστία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1, έστειλε το ματς στην παράταση, όπου η Λίβερπουλ προηγήθηκε ξανά, αλλά με γκολ του Ράσφορντ κι ένα ακόμα του Ντιαλό στο 120′, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 4-3 και πήρα το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Γουέμπλεϊ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manchester United (@manchesterunited)

Τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Αγγλίας:

Γουλβς-Κόβεντρι              2-3

Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ    2-0

Τσέλσι-Λέστερ                4-2

Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ      4-3 παρ. (2-2 κ.α.)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments