Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: «Κάποιος με μάτιασε το τριήμερο και πονάει η μέση μου»

Ελένη Μενεγάκη: «Κάποιος με μάτιασε το τριήμερο και πονάει η μέση μου»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/elenimenegaki

Η Ελένη μπήκε στο πλατό και δήλωσε ότι κάποιος την μάτιασε στο τριήμερο, διότι την έπιασε η μέση της.

Με πόνους στη μέση πήγε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, το μεσημέρι της Τρίτης 19 Μαρτίου. Η παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα του «Ελένη», προσπαθώντας να χορέψει το τραγούδι που ηχούσε στο πλατό.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Παρόλα αυτά, ο πόνος στη μέση δεν της επέτρεψε να χορέψει πολύ. Μιλώντας με τον σεφ της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Αχ, κάποιος με μάτιασε αλλά δεν πειράζει χαλάλι του. Να μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι και εκεί που χοροπηδάμε και λέμε όλα τέλεια, σε βαράει κάτι και λες “αχ”. Η μεσούλα πονάει πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε με χιούμορ: «Αμάν δεν λες τίποτα, ο γιατρός με περιμένει. Πονάει πάρα πολύ, για να με βλέπεις εμένα να μπαίνω εδώ με το αθλητικό μου θα πει ότι είναι πολύ. Κάποιος με μάτιασε σου λέει “αυτή πώς μπορεί και τα κάνει αυτά τα τριήμερα τα λαχταριστά;”».

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Παρόλα αυτά, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι η διάθεσή της δεν πέφτει και είπε: «Αυτό δεν σημαίνει ότι κόβουμε τη μουσική, αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζουμε τη διάθεσή μας. Η διάθεσή μας όσο είμαστε όρθια, είναι στα ύψη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments