Αθλητισμός

Κουρτουά: Δεύτερο χειρουργείο σε λιγότερο από έξι μήνες!

Κουρτουά: Δεύτερο χειρουργείο σε λιγότερο από έξι μήνες!

Πηγή Φωτογραφίας: metrosport//Δεύτερο χειρουργείο σε λιγότερο από έξι μήνες για τον Τιμπό Κουρτουά με τον 32χρονο Βέλγο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος τραυματίστηκε στο μηνίσκο του δεξιού του ποδιού στην προπόνηση της Τρίτης να περνάει την Τετάρτη (20/3) την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ο Τιμπό Κουρτουά πέρασε τελικά την Τετάρτη (20/3) το πρωί την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπιστεί η ρίξη στον μηνίσκο του δεξιού του ποδιού.

Δεύτερο χειρουργείο σε λιγότερο από έξι μήνες για τον Τιμπό Κουρτουά με τον 32χρονο Βέλγο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος τραυματίστηκε στο μηνίσκο του δεξιού του ποδιού στην προπόνηση της Τρίτης να περνάει την Τετάρτη (20/3) την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν της Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του διεθνή γκολκίπερ ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ο ποδοσφαιριστής μας Τιμπό Κουρτουά υποβλήθηκε σήμερα με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση για ρήξη στον εσωτερικό μηνίσκο του δεξιού γόνατος υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κουρτουά θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποθεραπείας του τις επόμενες ημέρες”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments