Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη για Αναδιώτη: Είμαι μουδιασμένη, δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του

Ελεονώρα Μελέτη για Αναδιώτη: Είμαι μουδιασμένη, δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε, τα όσα είπε ο ηθοποιός για τους ομοφυλόφιλους και την πίστη του στον Θεό.

Αφού ο ηθοποιός δήλωσε ότι θεωρεί αμαρτία το σεξ και από ομοφυλόφιλους και από ανύπαντρους ετεροφυλόφιλους

Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε, τα όσα είπε ο ηθοποιός για τους ομοφυλόφιλους και την πίστη του στον Θεό.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Είμαι λίγο μουδιασμένη. Είμαι λίγο μουδιασμένη γιατί ακούω απόψεις με τις οποίες δε συμφωνώ, παρόλα αυτά οφείλω να τις δεχτώ γιατί είναι απόψεις ενός ανθρώπου που σέβομαι αλλά δεν νιώθω ότι μπορώ να συναντηθώ κάπου μαζί του».

Στην πορεία, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Λίγο να τον ήξερες στο παρελθόν, δεν θα το περίμενες αυτό. Δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του που τον έκανε να αλλάξει τόσο».

Μετά από σχόλια των συνεργατών της ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες δηλώσεις, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Εισπράττω ότι έχει μία νεύρωση με τις αμαρτίες. Που η αμαρτία δεν είναι απαραίτητα κακή γιατί στη ζωή μας έχουμε έρθει για να κάνουμε και τα λάθη μας και τις κακές επιλογές μας για να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Δεν μπορώ να βαφτίσω αμαρτία στη ζωή κάτι, εκτός αν σκοτώσεις έναν άνθρωπο».

Η συνέντευξη του Νίκου Αναδιώτη Ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη μέσω του «MEGA Καλημέρα» αν έχει προσβάλει κάποιον, λέγοντας: «Εγώ θα ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη αν έχω προσβάλει κάποιον. Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη για το καλό το δικό μου το κάνω αυτό» είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης που επέμεινε στη δήλωσή του ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία».

Δείτε το βίντεο

Ωστόσο, ο ίδιος δείχνει να επιμένει στις απόψεις του, τονίζοντας ότι το ίδιο αμαρτωλοί με τους ομοφυλόφιλους είναι και δύο ετεροφυλόφιλοι που έχουν σεξουαλική επαφή, χωρίς να έχουν παντρευτεί.

«Θέλω ό,τι λέω να εκπορεύεται από την ορθοδοξία και την πίστη του Ευαγγελίου. Αυτό λέει η θρησκεία μου και αυτό πρεσβεύω. Είναι η πράξη δυο ομοφυλόφιλων η σεξουαλική. Όπως αμαρτία είναι και η σεξουαλική πράξη δύο ετεροφυλόφιλων, όταν είναι εκτός γάμου. Είναι αμαρτία, όταν εγώ επιλέγω να κάνω μια πνευματική ζωή, που τι σημαίνει αυτό; Να συμμετέχω στα μυστήρια της Εκκλησίας. Δεν φτάνει να πηγαίνω εκκλησία την Κυριακή. Δεν μου επιτρέπεται να είμαι ανύπαντρος και έχω σεξουαλικές επαφές, δεν θα με ρωτήσει ο πνευματικός με ποιον τις κάνεις, δεν τον ενδιαφέρει αυτό» είπε.

Για την περίοδο της Σαρακοστής, ο ηθοποιός ανέφερε ότι θα νηστέψει. «Τώρα που είναι περίοδος νηστείας θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη; Είμαι ζευγάρι με μία σύζυγο που την αγαπώ και την τιμώ πάνω από τα παιδιά μου δεν κάνω τα δικά μου χωρίς να είναι σύμφωνη αυτή» εξήγησε.

Ο Νίκος Αναδιώτης ρωτήθηκε στη συνέχεια, να πει ποια περίοδο στη ζωή του, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της πίστης. Όπως είπε: «Υπήρξε μία αποκάλυψη στη ζωή μου και με μετέστρεψε. Αν τα άκουγα αυτά που λέω πριν μου συμβεί αυτό, δεν θα καταλάβαινα τίποτα. Πάνε χρόνια από το 2009 – 2010. Γίνεται πρώτα αποκάλυψη, ο Θεός αποκαλύπτεται στον άνθρωπο, δεν τον ανακαλύπτεις. Σε όλους τους ανθρώπους μπορεί να συμβεί αυτό αν το θέλουν».

Όσο για το τι απαντά στα σχόλια που τον χαρακτηρίζουν ρατσιστή, απάντησε: «Ένας άνθρωπος που θέλει να είναι καλός καλός χριστιανός και όχι απλά καλός άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ρατσιστής και ομοφοβικός. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ρατσιστή ούτε ομοφοβικό. Ίσα ίσα θέλω η αγκαλιά μου να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη».

Σε άλλο σημείο είπε: «Πολύ πιθανό να σκεφτόμουν τον μοναχισμό αν δεν είχα οικογένεια».

Ενώ τέλος, ο Νίκος Αναδιώτης κλήθηκε να απαντήσει στο τι θα έκανε αν ο γιος του, του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος. «Θα του συμπαραστεκόμουν για το οτιδήποτε θεωρούσα εγώ σπουδαίο και επικίνδυνο για τη ζωή αλλά πολύ περισσότερο για την ψυχή του, θα του έλεγε “αν αγόρι μου καλό σε ενδιαφέρει να σώσεις την ψυχή σου, αγάπησε και φρόντισέ τη. Και σου λέω, δεν χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments