Ελλάδα

Κύκλωμα μαστροπείας: Ποιος είναι ο tattoo artist που συνελήφθη – Έπαιζε σε σίριαλ και βιντεοκλίπ

Κύκλωμα μαστροπείας: Ποιος είναι ο tattoo artist που συνελήφθη – Έπαιζε σε σίριαλ και βιντεοκλίπ

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ALPHA//Σε έξι συλλήψεις έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ για το κύκλωμα μαστροπείας που εξωθούσε στην πορνεία επτά ανήλικες.

Συγκοινωνούντα δοχεία τα δύο κυκλώματα μαστροπείας που εξαρθρώθηκαν τους τελευταίους μήνες, με «εγκεφάλους» στη μία περίπτωση τη «Λορέλα» και στην άλλη τη «Μαρία»

Σε έξι συλλήψεις έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ για το κύκλωμα μαστροπείας που εξωθούσε στην πορνεία επτά ανήλικες.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας φέρονται να είχαν πιαστεί και στο κύκλωμα που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιανουάριο και είχε ως «εγκέφαλο» μία γυναίκα ονόματι Λορέλα.

Εκτός από τα δύο θύματα, όμως, και δύο από τους κατηγορούμενους φέρονται να μετείχαν και στο κύκλωμα της Λορέλα, με τον έναν να είναι ένας 55χρονος tattoo artist. Ο 55χρονος Σταύρος Παππάς, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι σεσημασμένος για αρπαγή, μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, εκβίαση. Ύστερα από εισαγγελική εντολή, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του, καθώς είχε συλληφθεί για το κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στον Κολωνό και εξαρθρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Alpha, αφέθηκε ελεύθερος. Ο 55χρονος φέρεται να έκλεινε ερωτικά ραντεβού με ανήλικες και ως «αντάλλαγμα» τους έκανε τατουάζ. Από το 2021 και μετά, φέρεται να είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον δύο τέτοια ραντεβού, μέσα στο σπίτι που λειτουργούσε και ως επαγγελματικός χώρος δερματοστιξίας. Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να έκανε περάσματα από πολλά σίριαλ, ενώ είχε συμμετάσχει και σε βίντεο κλιπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments