Διεθνή

Ρωσία: Η στιγμή που οι ένοπλοι εισβάλλουν στον συναυλιακό χώρο και εκτελούν πολίτες [vid]

Ρωσία: Η στιγμή που οι ένοπλοι εισβάλλουν στον συναυλιακό χώρο και εκτελούν πολίτες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: twitter @Global_Mil_Info//Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το μακελειό σε συναυλιακό χώρο στη Ρωσία, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Πανικόβλητος ο κόσμος προσπαθεί να προστατευτεί

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το μακελειό σε συναυλιακό χώρο στη Ρωσία, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, τουλάχιστον τέσσερις ένοπλοι άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα  στο Crocus City Hall, έναν δημοφιλή συναυλιακό χώρο στα προάστια της Μόσχας και ο κόσμος έτρεχε να προστατευτεί.

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι φέρονται να έχουν σκοτωθεί και 100 έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με τις ρωσικές Αρχές, αλλά δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το πρακτορείο TASS μεταδίδει ότι σημειώθηκε έκρηξη και ξέσπασε φωτιά στο κτίριο όπου σημειώθηκε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς. Η οροφή τυλίχτηκε στις φλόγες και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να καταρρεύσει.

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν σκηνές χάους, με έναν μεγάλο αριθμό θεατών να προσπαθούν να φύγουν από την αίθουσα, μετά τους πυροβολισμούς.

Περισσότερα από 70 ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο, δήλωσε ο τοπικός κυβερνήτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments