Διεθνή

Μακελειό στη Μόσχα με νεκρούς και τραυματίες- Ένοπλοι εισέβαλαν σε συναυλιακό χώρο

Μακελειό στη Μόσχα με νεκρούς και τραυματίες- Ένοπλοι εισέβαλαν σε συναυλιακό χώρο

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Συναγερμός σήμανε στη Μόσχα το απόγευμα της Παρασκευής καθώς κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε συναυλιακό χώρο ένοπλοι εισέβαλαν και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει συνεχώς.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής αναφορές, οι νεκροί από τους πυροβολισμούς είναι 12 και οι τραυματίες 35

Συναγερμός σήμανε στη Μόσχα το απόγευμα της Παρασκευής καθώς κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε συναυλιακό χώρο ένοπλοι εισέβαλαν και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει συνεχώς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η επίθεση έλαβε χώρα στο κέντρο Crocus City Hall με τους ενόπλους κατά τα ρωσικά ΜΜΕ να είναι τρεις. Από την επίθεση μέχρι στιγμής οι νεκροί ανέρχονται σε τουλάχιστον 12 ενώ οι τραυματίες 35.

Σύμφωνα με τα ρωσικά δίκτυα Ria Novosti και TASS, η διαδικασία εκκένωσης συνεχίζεται. Εντός του κτιρίου ξέσπασε πυρκαγιά ύστερα από έκρηξη, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να έχουν αποσταλεί στο σημείο.

Από τα βίντεο φαίνονται οι σκηνές πανικού που επικρατούν όπως και η στιγμή που οι ένοπλοι εισβάλλουν στον χώρο. Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί δραματικά, ενώ sημειώνεται ότι στις 7 /3η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρωσία είχε εκδώσει ειδική πρειδοποίηση για πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments