Πολιτική

Άδωνις: Να ζητήσει συγγνώμη ο βουλευτής του ΚΚΕ Συντυχάκης

Άδωνις: Να ζητήσει συγγνώμη ο βουλευτής του ΚΚΕ Συντυχάκης

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Να ανακαλέσει τα όσα είπε για το θάνατο του 33χρονου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης κάλεσε, από το βήμα της Βουλής, τον βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αυθαίρετο ότι για τα πάντα φταίει το ΕΣΥ

Να ανακαλέσει τα όσα είπε για το θάνατο του 33χρονου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης κάλεσε, από το βήμα της Βουλής, τον βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, απαντώντας στην επίκαιρη επερώτηση του γενικού γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Δημήτρη Κουτσούμπα και είκοσι βουλευτών του εν λόγω κόμματος με θέμα «οι οδυνηρές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής στην Υγεία», ο υπουργός Υγείας στράφηκε προς τον κομμουνιστή  βουλευτή Εμμανουήλ Συντυχάκη και τόνισε: «Να ζητήσει συγγνώμη ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Μανώλης Συντυχάκης σχετικά με την απώλεια της ζωής του ατυχούς νέου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Ο βουλευτής του ΚΚΕ υποστήριξε πως το νοσοκομείο του ΕΣΥ στον Άγιο Νικόλαο, στο οποίο διακομίστηκε ο 33χρονος, ήταν υποστελεχωμένο και για αυτόν τον λόγο, έχασε, δήθεν, τη ζωή του ο ατυχής νέος. Ακόμη και αν όλο το νοσοκομείο να ήταν επάνω από τον άτυχο νεαρό, ο νέος δεν θα μπορούσε να έχει σωθεί. Ο τραυματισμός του 33χρονου ήταν πολύ ισχυρός. Υπέφερε, με χτύπημα στα σπλάχνα του, στο συκώτι. Ο νέος έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, με τη φωτοβολίδα στο συκώτι. Να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Συντιχάκης για δήθεν ευθύνες του ΕΣΥ, γιατί, πολύ απλά, ο θάνατος του 33χρονου δεν οφείλεται σε υποστελέχωση του δημοσίου νοσοκομείου, στο οποίο διακομίστηκε ο ατυχής συμπολίτης μας».

«Παρόμοια είναι, κατά κάποιο τρόπο, η περίπτωση της πρόσφατης αυτοκτονίας καρκινοπαθούς στη Βόρεια Ελλάδα», συνέχισε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος πρόσθεσε: «Ο αυτόχειρας δεν έμεινε χωρίς το φάρμακό του, χωρίς τροποσίνη. Και είχε κλείσει ραντεβού στο δημόσιο σύστημα υγείας, αλλά, τελικά, αποφάσισε να μην προσέλθει στο προγραμματισμένο ραντεβού. Για την αυτοκτονία του συμπολίτη μας δεν ευθύνεται κάποιο δημόσιο νοσοκομείο, είναι αυθαίρετο να υποστηριχθεί πως ευθύνεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Το ΕΣΥ δεν ευθύνεται για όσα αρνητικά συμβαίνουν στο χώρο της υγείας και το ΚΚΕ θα πρέπει να κατανοήσει κάποτε αυτή την αλήθεια», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments