Lifestyle

Γερμανού: «Ο κόσμος στο σούπερ μάρκετ μου λέει σε έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο»

Γερμανού: «Ο κόσμος στο σούπερ μάρκετ μου λέει σε έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@natalia_germanou)

Με όσα ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης σε συνέντευξή του στο «Στούντιο 4» για την τηλεόραση συμφώνησε η Ναταλία Γερμανού, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του στον «αέρα» του «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Μετά την στήλη «Να σου καεί το βίντεο», η Ναταλία Γερμανού θέλησε να τοποθετηθεί για όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Germanou (@natalia_germanou)

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του Γιώργου Τσαλίκη στο Στούντιο 4 όπου τόνισε ότι πλέον οι εκπομπές συζητούν και σχολιάζουν την απέναντι εκπομπή.

Η παρουσιάστρια του Καλύτερα δε γίνεται μετέφερε ένα μήνυμα που λαμβάνει από τηλεθεατές όταν τη συναντούν στον δρόμο και τη βρίσκει σύμφωνη.

«Να σου πω κάτι; Πόσο συμφωνώ με τον κουμπάρο μου δεν το διανοείσαι. Συζητάω με κόσμο που συναντάω και μου λένε “Σας έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο γιατί δεν είναι τηλεόραση αυτό που κάνετε. Κάθετε και σχολιάζετε τι έκανε η άλλη εκπομπή, εμάς ποιος θα μας ψυχαγωγήσει με άλλα θέματα; Δεν μιλάω για το βίντεο γιατί είναι βίντεο του Παναγιώτη που σχολιάζουμε χιουμοριστικό τρόπο. Αλλά όχι να κάνεις ολόκληρα θέματα, να τα στήνεις με σοβαρότητα, να απαντάς στον άλλον τι σου είπε. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο, βαριούνται οι άνθρωποι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments