Αθλητισμός

Γεωργία – Ελλάδα: Με την 11άδα της 5άρας στο Καζακστάν ο Πογέτ

Γεωργία – Ελλάδα: Με την 11άδα της 5άρας στο Καζακστάν ο Πογέτ

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024 / ΓΕΩΡΓΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (GIORGI JLQIA / EUROKINISSI)

Όλα έτοιμα για τον «τελικό» στην Τιφλίδα

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας (19:00) τη Γεωργία στον αγώνα που θα κρίνει ποια εκ των δύο ομάδων θα πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2024 και ο Γκουστάβο Πογέτ δεν κάνει καμία αλλαγή στην 11άδα σε σχέση με το 5-0 επί του Καζακστάν.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέχει μία νίκη από την επιστροφή της σε μεγάλη διοργάνωση μετά το Μουντιάλ 2014 και άπαντες στις τάξεις του είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν από την Τιφλίδα με το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας.

Με την ψυχολογία, επομένως, να είναι στα ύψη μετά το εύκοο 5-0 επί του Καζακστάν, ο Πογέτ αποφάσισε να μην κάνει καμία αλλαγή στην αρχική 11άδα και περιμένει από τους παίκτες του να έχουν καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να περιορίσουν τον Χβίτσα Καβαρατσχέλια της Νάπολι, ο οποίος είναι και ο Νο1 κίνδυνος.

Γεωργία (Βίλι Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι, Κβερκβέλια, Κάσια, Ντβάλι, Σενγκέλια, Κιτεϊσβίλι, Κοτσορασβίλι, Κακαμπάτζε, Κακβετάτζε, Ζιβζιβάντζε, Κβαρατσχέλια.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments