Πολιτική

ΝΔ: Διεγράφη ο Μιχάλης Ταμήλος μετά τα σχόλια για τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών

ΝΔ: Διεγράφη ο Μιχάλης Ταμήλος μετά τα σχόλια για τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τη διαγραφή του Μιχάλη Ταμήλου εξαιτίας των δηλώσεών του για τα θύματα των Τεμπών.

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τη διαγραφή του Μιχάλη Ταμήλου εξαιτίας των δηλώσεών του για τα θύματα των Τεμπών.

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τη διαγραφή του Μιχάλη Ταμήλου εξαιτίας των δηλώσεών του για τα θύματα των Τεμπών.

«Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος. Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας».

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν τη διαγραφή του

Αντιδράσεις και έντονη δυσαρέσκεια στον πολιτικό κόσμο και τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του νομού Τρικάλων, Μιχάλη Ταμήλου.

Μιλώντας στο Ράδιο Ζυγός, ο πρώην βουλευτής με αφορμή την ένταση που προκλήθηκε στην παρέλαση των Τρικάλων για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, όπου η οικογένεια Πλακιά -που έχασε τα τρία της κορίτσια στο δυστύχημα των Τεμπών- αντέδρασε και κατήγγειλε έλλειψη σεβασμού από τους ενστόλους, έσπευσε να κάνει σύγκριση του πένθους και του πόνου που βιώνουν οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη, παραθέτοντας στοιχεία για το πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν τη χρονιά που πέρασε.

«Με αφορμή το γεγονός, ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν…Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά.

Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα. Υπάρχει ζωή για τους άλλους…όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments