Αθλητισμός

Βίρτους Μπολόνια Παναθηναϊκός: Δύσκολη έξοδος για το τριφύλλι!

Βίρτους Μπολόνια Παναθηναϊκός: Δύσκολη έξοδος για το τριφύλλι!

Πηγή Φωτογραφίας: [365103] EUROLEAGUE 2023 - 2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ. (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μία πολύ δύσκολη αποστολή καλείται να φέρει εις πέρας ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται με την Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Euroleague (21:30, Novasports Prime).

Το παιχνίδι στην κατάμεστη Segafredo Arena, εκτός από δύσκολο είναι και πολύ σημαντικό καθώς οι «πράσινοι» με νίκη ουσιαστικά θα «κλειδώσουν» μία από τις θέσεις που δίνουν πλεονέκτημα έδρας, δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 20-11 και το ιδανικότερο σενάρια για αυτόν είναι το 3/3 στα τελευταία παιχνίδια [Μπάγερν (εκτός) και Άλμπα (εντός) τα άλλα δύο], όπου θα τον φέρουν στη δεύτερη θέση. Με ήττα στο σημερινό παιχνίδι τα πράγματα γίνονται περίπλοκα για την ομάδα του Έργκιν Αταμάν, υπάρχοντας ακόμα και το σενάριο να βρεθεί στην 6η θέση!!!

Από την άλλη, η Βίρτους Μπολόνια (ρεκόρ 17-14) δε διανύει καλό φεγγάρι, αφού προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, τις δύο τελευταίες κόντρα σε Ζαλγκίρις Κάουνας και Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο αν θέλει να παγιώσει μία θέση μέσα στην 8άδα καλείται να πάρει τη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έργκιν Αταμάν μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, ενώ στην άλλη πλευρά ο Λούκα Μπάνκι δεν υπολογίζει σίγουρα στον Ντεβόντε Κέικοκ, αλλά είναι πιθανό να επιστρέψουν στη δράση οι Ντάνιελ Χάκετ και Αϊζά Κορντινιέ, που προπονήθηκαν κανονικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments