Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Βίρτους Μπολόνια: Που θα δείτε το παιχνίδι

Παναθηναϊκός Βίρτους Μπολόνια: Που θα δείτε το παιχνίδι

Πηγή Φωτογραφίας: Kostas Sloukas of Panathinaikos AKTOR Athens in action during the 2023-2024 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 18 game between Baskonia Vitoria Gasteiz and Panathinaikos AKTOR Athens at Fernando Buesa Arena on January 3, 2024, in Vitoria-Gasteiz, Spain.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει στην Ιταλία την Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports 3) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην 2η θέση της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ακόμα μία πρόκληση μπροστά του σήμερα (29/3), αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports Prime) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι “πράσινοι” μετρούν δύο σερί νίκες στην διοργάνωση και θέλουν ακόμα μία στην “καυτή” έδρα των Ιταλών προκειμένου να κάνουν ακόμα ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την 2η θέση.

Σε αυτή του την προσπάθεια το “τριφύλλι” αναμένεται να παραταχθεί με πλήρες ρόστερ, ενώ η Βίρτους δεν θα έχει τον Ντιβόντε Κάκοκ, την ίδια στιγμή που αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αϊζάια Κορντινιέ και Ντάνιελ Χάκετ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments