Πολιτική

Κασσελάκης: Πάρτι στου Ψυρρή με τον Τάιλερ – Γιορτάζει τα γενέθλια και την απόλυση του από τον στρατό

Κασσελάκης: Πάρτι στου Ψυρρή με τον Τάιλερ – Γιορτάζει τα γενέθλια και την απόλυση του από τον στρατό

Πηγή Φωτογραφίας: [368373] ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο Στέφανος Κασσελάκης που ορκίστηκε σήμερα το πρωί πήρε πενθήμερη άδεια και γιόρτασε τα γενέθλιά του

Διπλή ήταν η χαρά σήμερα για τον Στέφανο Κασσελάκη καθώς εκτός από την ορκωμοσία του έχει και τα γενέθλιά του. Το μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη γίνεται στου Ψυρρή σε γνωστή ψαροταβέρνα. Εκεί βρίσκεται και ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Τάιλερ Μακμπέθ ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ, αλλά  και πλήθος κόσμου, προσκεκλημένοι του Στέφανου Κασσελάκη στο πάρτι για την γιορτή του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού ορκίστηκε σήμερα το πρωί στη Θήβα όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, πήρε πενθήμερη άδεια και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις 3 Απριλίου προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσής του.

Σημειώνεται ότι οπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γεννηθείς στις 29 Μαρτίου 1988, θα σβήσει σήμερα 36 κεράκια παρουσία συγγενών και φίλων. Και επειδή η χαρά του Κασσελάκη είναι διπλή, διπλό θα είναι και το πάρτι που θα κάνει. Να σημειωθεί ότι τα φετινά γενέθλια έχουν και μια extra ιδιαίτερη σημασία για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς θα τα γιορτάσει έπειτα από παρά πολλά χρόνια στην Ελλάδα και όχι στις ΗΠΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments