Ελλάδα

Βέροια:Πώς έγινε το τροχαίο-Έπεσε στη στάση, εκτόξευσε τη γυναίκα 25 μέτρα μακριά-2 νεκρές, 68χρονη & 20χρονη

Βέροια:Πώς έγινε το τροχαίο-Έπεσε στη στάση, εκτόξευσε τη γυναίκα 25 μέτρα μακριά-2 νεκρές, 68χρονη & 20χρονη

Πηγή Φωτογραφίας: verianet.gr//Όλα έγιναν όταν ένα αυτοκίνητο με οδηγό κάτοικο Νάουσας, με κατεύθυνση από Βέροια προς Νάουσα, στο ύψος του γηπέδου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω στη στάση λεωφορείων, όπου βρίσκονταν οι δύο γυναίκες, τις οποίες και παρέσυρε.

Σοκ προκαλεί η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος στη Βέροια σήμερα το πρωί, στο οποίο σκοτώθηκαν δύο γυναίκες, 20 και 68 ετών, οι οποίες περίμεναν στη στάση του λεωφορείου, όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω τους.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 9 το πρωί στην Πατρίδα Βέροιας, στο 6ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Βέροιας-Σκύδρας.

Όλα έγιναν όταν ένα αυτοκίνητο με οδηγό κάτοικο Νάουσας, με κατεύθυνση από Βέροια προς Νάουσα, στο ύψος του γηπέδου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω στη στάση λεωφορείων, όπου βρίσκονταν οι δύο γυναίκες, τις οποίες και παρέσυρε.

Σύμφωνα με το inveria.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο υποστήριξε ότι ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με συνέπεια να πέσει πάνω στη στάση, να χτυπήσει στην τσιμεντένια περίφραξη και να τουμπάρει σχεδόν μέσα στην αυλή ενός σπιτιού. Σύμφωνα με το veriotis.gr, ο οδηγός υποστήριξε ότι ζαλίστηκε.

Εκείνη την ώρα στη στάση περίμεναν δύο γυναίκες, ηλικίας 68 και 20 ετών, οι οποίες τραυματίστηκαν θανάσιμα. Η 68χρονη από τη σύγκρουση εκτινάχθηκε και έπεσε στην αυλή παρακείμενου σπιτιού.

Όπως μεταφέρει ο τοπικός ιστότοπος veriotis.gr, από τον δυνατό θόρυβο της σύγκρουσης ο κόσμος πετάχτηκε από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

Μια γυναίκα, στο σπίτι της οποίας κατέληξε το ΙΧ, εντόπισε, λίγα μέτρα πιο πέρα, βαριά τραυματισμένη, την 68χρονη, η οποία δεν είχε σφυγμό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά κατέληξε.

Χωρίς τις αισθήσεις της βρέθηκε και η 20χρονη, η οποία τις ανέκτησε λίγο αργότερα, όταν έλαβε τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε το μεσημέρι.

Ο 64χρονος οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε από το παράθυρο του οδηγού, έχοντας τις αισθήσεις του και τραυματισμένος στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο veriotis.gr, η 68χρονη ήταν κάτοικος Πατρίδας. Η 20χρονη, αλβανικής καταγωγής, ήταν από τους Γαλατάδες Πέλλας, αλλά έμενε στην Πατρίδα αυτό το διάστημα, για να παρέχει βοήθεια σε συγγενικό της πρόσωπο.

Σοκαριστική περιγραφή του προέδρου του χωριού

Στην εκπομπή «Τ-live» μίλησε και ο πρόεδρος του χωριού, λέγοντας ότι είναι μια μαύρη μέρα για το χωριό και υποστηρίζοντας ότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος και τρέχουν πολύ. «Ψάχναμε την κυρία, να βρούμε πού ήταν, και ήταν στα 25 μέτρα μακριά. Έφυγε πάνω από τα κάγκελα, πέρασε την πέργκολα και έπεσε 25 μέτρα μακριά», είπε για την 68χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο.

«Το ”μπαμ” που ακούσαμε, νομίσαμε ότι έγινε σεισμός», ανέφερε κάτοικος σπιτιού της περιοχής. «Έσπασε το τσιμεντένιο, έσπασε τη στάση, πέταξε τη γυναίκα στο βάθος», προσέθεσε.

«Το κακό είναι ότι πάνε όλοι με 100 μέσα στο χωριό», ανέφερε άλλος κάτοικος.

«Είχε έρθει από τα Γιαννιτσά στο χωριό, για να δει τη θεία της που θα έκανε ένα χειρουργείο. Περίμενε στη στάση για να πάρει το λεωφορείο για να πάει στο νοσοκομείο» ανέφεραν συμμαθητές της από το ΤΕΙ.

Η 20χρονη σπούδαζε Νοσηλευτική. «Το έμαθα πριν μια ώρα, την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, δεν πήγαινε το μυαλό μου. Ηταν το καλύτερο κορίτσι», πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο στη Βέροια

«Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας-Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 64χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βέροιας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή, αλλά και η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης και λήψη αίματος από τον οδηγό για να ελεγχθεί αν είχε αλκοόλ στο αίμα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments