Πολιτική

Κασσελάκης: Επιμένει σε Τέμπη και αμφισβήτηση των εκλογών

Κασσελάκης: Επιμένει σε Τέμπη και αμφισβήτηση των εκλογών

Πηγή Φωτογραφίας: [368004] ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΗ" (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

"Είμαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός", δηλώνει τώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα βήμα πιο κάτω πήγε το θέμα των διεθνών παρατηρητών στις  ευρωεκλογές ο Στέφνος Κασσελάκης,  αμφισβητώντας ευθέως το αδιάβλητο των εκλογών, πυροδοτώντας έτσι ακόμα περισσότερο την αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρχει μεγάλος έλεγχος στις εκλογές», ανέφερε σε συνέντευξή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας μάλιστα πως «ξέρουμε ότι έχουν διαρρεύσει στοιχεία εκλογέων του εξωτερικού. Πώς ξέρουμε ότι δεν έχουν διαρρεύσει στοιχεία και εκλογέων εσωτερικού; Δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο».

Με τη δήλωση αυτή, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι η αντιπολίτευση είναι αποφασισμένη να διατηρήσει το θέμα των παρατηρητών και το ζήτημα της εκλογικής ακεραιότητας ψηλά στην ατζέντα.

Η κίνηση αυτή του Στέφανου Κασσελάκη έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τη στάση που έχει κρατήσει το ΠΑΣΟΚ για το θέμα (το οποίο θεωρεί ότι μια τέτοια πρόταση πάει πολύ μακριά), γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι η Κουμουνδούρου αποφάσισε να επιτεθεί κατά μέτωπο στην κυβέρνηση, τώρα που το κυβερνών κόμμα φαίνεται να έχει “πληγωθεί” από το περιστατικό των Τεμπών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε, μάλιστα, να προκαλέσει την κυβέρνηση να πάει παράλληλα με τις ευρωεκλογές και σε εθνικές κάλπες. «Προκαλώ να πάμε σε διπλές εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης  και πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ανανεωμένος. Μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι και οι φαντάροι στο στρατόπεδο έχουμε δημιουργήσει ένα κίνημα στην κοινωνία. Γι’ αυτό και προσπαθούν να με αποδομήσουν», επισήμανε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Από την Κουμουνδούρου διαμηνύεται ακόμη ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ τα ζητήματα γύρω από την τραγωδία των Τεμπών δεν είναι μόνο ρητορικά, αλλά ότι οι συνεργάτες του Στέφανου Κατσελάκη σκέφτονται τι κίνηση θα κάνουν, αφού η προτεινόμενη διήμερη προκαταρκτική εξέταση δεν έγινε δεκτή από την κυβέρνηση. Στα μέσα της εβδομάδας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσει την πρώτη του περιοδεία στην Κρήτη. Για τον ίδιο, το μεγάλο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ενισχύσει τη φήμη του μετά τη βαριά ήττα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εθνικές εκλογές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments