Πολιτική

Άδωνις: Τρομερά ανήθικη η ανάρτηση της Ακρίτα [vid]

Άδωνις: Τρομερά ανήθικη η ανάρτηση της Ακρίτα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η βουλευτής αποκαλύπτει το αποκρουστικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Τα πυρά του Άδωνι Γεωργιάδη συγκέντρωσε η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Αναλυτικότερα, ερωτηθείς για ποιο λόγο γίνεται η επίθεση στην κ. Μαρέβα Γκραμπόφκι – Μητσοτάκη, ο υπουργός Υγείας απάντησε πως «οι επιθέσεις που δέχεται η κ. Μητσοτάκη θα απασχολήσουν τους ιστορικούς του μέλλοντος. Η κ. Μητσοτάκη δεν είναι παρεμβατική, δεν παρεμβαίνει στην πολιτική και δημόσια ζωή του τόπου. Είναι εξαιρετικά διακριτική. Δεν δίνει συνεντεύξεις και δεν κάνει δηλώσεις. Θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητα της ζωής της. Έχει λαμπρές σπουδές στις οικονομικές και πολιτικές επιστήμες. Έχει διακριθεί, πριν γίνει «πρώτη κυρία της Ελλάδας», στην επιχειρηματικότητα. Το «έγκλημά» της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι ότι είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Όταν ο κ. Μητσοτάκης έγινε «απειλητικός» για την εξουσία του Αλέξη Τσίπρα», συνέχισε ο Άδωνις, «η Μαρέβα Μητσοτάκη στοχοποιήθηκε. Άρχισαν να την κατηγορούν για παράνομο πλουτισμό, για το σπίτι του Βολταίρου κ.λπ. Επί ΣΥΡΙΖΑ, διατάχθηκε φορολογικός έλεγχος και των δυο. Ο έλεγχος διήρκεσε τρία χρόνια και ολοκληρώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, με τις φορολογικές αρχές να συμπεραίνουν πως δεν υπάρχει κανένας παράνομος πλουτισμός για τον κύριο και την κυρία Μητσοτάκη

Όταν ο κ. Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός, η σύζυγός του αποσύρθηκε παντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας. Ξαφνικά, έρχεται η κ. Ακρίτα και παίρνει μια ανάρτηση του Θάνου Δημάδη, ο οποίος δεν είναι Νέα Δημοκρατία, επί του δημοσιεύματος του κ. Κωττάκη στην Εστία και γράφει ένα λίβελο εναντίον της κ. Μαρέβα Μητσοτάκη.

Είναι μια πολιτική τοξικότητα. Δυστυχώς, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβαν τίποτα από την εκλογική ήττα τους. Ο λίβελος της Έλενας Ακρίτα είναι άκρως προσβλητικός και μηνύσιμος. Είναι μια βουλευτής, που, αντί να χτυπήσει τον πρωθυπουργό, χτυπάει τη σύζυγό του. Αυτή η κίνηση της Ακρίτα είναι πολιτικά ανήθικη, ποινικά κολάσιμη και τρομερά σωβινιστική. Είναι χαρακτηριστικό άλλης εποχής αυτό που έκανε εναντίον της Έλενας Ακρίτα. Το να μη ζητά συγγνώμη δείχνει το ποιόν του χαρακτήρα της. Η Ακρίτα δείχνει το πολιτικά χυδαίο, τοξικό και αποκρουστικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Και χαίρομαι που ο κ. Νίκος Καρανίκας έκανε μια πολύ κόσμια ανάρτηση, η οποία έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με πού χειρουργικό τρόπο».

Αναφερόμενος, εν συνεχεία, στο κατηγορητήριο Κασσελάκη κατά του κ. Κώστα Καραμανλή, ο υπουργός Υγείας επισήμανε πως «δεν υπάρχει κατηγορητήριο! Αυτό που κατέθεσαν δεν έχει χαρακτηριστικά κατηγορητηρίου. Λένε πως θα καταθέσουν αίτημα, αν η ΝΔ πει ότι θα το υπερψηφίσει! Είναι φαιδροποίηση του Κοινοβουλίου. Είναι ένας υποβιβασμός της συνταγματική μας τάξη. Είμαι 17 χρόνια βουλευτής και δεν έχω ξαναζήσει τέτοια πρωτάκουστη εμπειρία.

Επίσης, ζούμε έναν Κασσελάκη Ράμπο, έχουμε έναν Κασσελάκη Σιλβέστερ Σταλόνε. Ο Κασσελάκης πήγε μόλις 20 μέρες φαντάρος. Έκανε μέσα από το στρατεύμα ΤικΤοκ. Και δήλωσε, όντας φαντάρος, πως θέλει να γίνει και πρωθυπουργός. Αυτή την κατάσταση πρώτη φορά τη ζούμε! Απαγορεύονται οι πολιτικές δηλώσεις μέσα από το στρατό. Τραγούδαγε, δε, απολύομαι και τρελαίνομαι. Και δήλωσε πως οι υπόλοιποι στρατιώτες είναι ευγνώμονες που κάνουν μαζί του θητεία. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται!

Τέλος, σε σχέση με τα ογκολογικά φάρμακα και το εάν αυτά κόβονται, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως «δεν κόβονται τα ογκολογικά φάρμακα. Κάνουμε δεκτό το αίτημα της ενώσεως ογκολόγων να ενεργοποιήσουμε τα ογκολογικά συμβούλια στα νοσοκομεία. Η ένωση ογκολόγων τονίζει πως τα ακριβά φάρμακα για ογκολογικές παθήσεις πρέπει να ελέγχονται πριν από τη χορήγησή τους στον ασθενή. Και πρέπει να ελέγχονται για να βρίσκεται το ενδεδειγμένο θεραπευτικό σχήμα, αν είναι αυτό που χρειάζεται ο ασθενής. Μιλάμε για θεραπείες των εφτακοσίων χιλιάδων ευρώ και περισσότερο», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments