Πολιτική

Μητσοτάκης στα Καλάβρυτα για αντιπολίτευση: Βουλιάζουν τον τόπο σε μια ατμόσφαιρα τοξικότητας

Μητσοτάκης στα Καλάβρυτα για αντιπολίτευση: Βουλιάζουν τον τόπο σε μια ατμόσφαιρα τοξικότητας

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI//Τα βέλη στην αξιωματική αντιπολίτευση έστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες στα Καλάβρυτα, λέγοντας πως «η πολιτική αντιπαράθεση κινείται σε ένα κλίμα τοξικότητας και πόλωσης. Και το κάνουν αυτό γιατί δεν έχουν να σας πουν τίποτα. Δεν έχουν να σας πουν τίποτα για το πώς οραματίζονται την Παιδεία, την Υγεία, για τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής. Επιμένουν να βουλιάζουν τον τόπο σε μια ατμόσφαιρα τοξικότητας».

Τα βέλη στην αξιωματική αντιπολίτευση έστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα βέλη στην αξιωματική αντιπολίτευση έστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες στα Καλάβρυτα, λέγοντας πως «η πολιτική αντιπαράθεση κινείται σε ένα κλίμα τοξικότητας και πόλωσης. Και το κάνουν αυτό γιατί δεν έχουν να σας πουν τίποτα. Δεν έχουν να σας πουν τίποτα για το πώς οραματίζονται την Παιδεία, την Υγεία, για τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής. Επιμένουν να βουλιάζουν τον τόπο σε μια ατμόσφαιρα τοξικότητας».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην επένδυση που θα γίνει στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, τονίζοντας ότι στόχος είναι «να γίνει τουριστικός προορισμός 12 μήνες τον χρόνο».

Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού:

«Έχει γίνει μια σημαντική επένδυση μέσω ΕΣΠΑ ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ. Μόνο και μόνο αυτή η επένδυση αλλάζει την όψη του και το καθιστά έναν από τα κορυφαία, εάν όχι το κορυφαίο χιονοδρομικό, στην πατρίδα μας. Η δυνατότητα μετατροπής των Καλαβρύτων σε τουριστικό προορισμό 12 μήνες τον χρόνο είναι προτεραιότητα μας. Δεν είναι δυνατό να μιλάμε για ανάπτυξη χωρίς δρόμο της προκοπής. Η εστία που μπορεί να μετατραπεί σε συνεδριακό χώρο, έχουμε τη μελέτη για πιθανή χρηματοδότηση.

Είναι εξαιρετική η δουλειά στον συνεταιρισμό των Καλαβρύτων, είναι πρότυπο και στηρίξαμε τη συνεταιριστική δράση, έχει γίνει πολύ σκληρή δουλειά. Ένας συνεταιρισμός που μπορεί να βοηθήσει ποικιλοτρόπως. Ναυαρχίδα του πρωτογενούς μας τομέα η κτηνοτροφία.

Έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί για έναν μαρτυρικό τόπο που έχει συνδεθεί με σκοτεινές μέρες και πρέπει όλοι να επισκέπτονται το μουσείο γιατί δεν πρέπει να λησμονούμε την ιστορία μας και αυτούς που θυσιάστηκαν».

Μας χωρίζουν 70 ημέρες από τις εκλογές και 9 μήνες από την διπλή εκλογική επικράτηση της ΝΔ. Είχαμε βάλει έναν στόχο να κάνουμε την Αχαϊα γαλάζια και το πετύχαμε με τη δικιά σας στήριξη.

Σας διαβεβαιώνω ότι η δικιά μας προσοχή είναι στραμμένη στην υλοποίηση του προγράμματός μας. Χθες τέθηκε σε εφαρμογή ο νέος κατώτατος μισθός στα 830 ευρώ. Βήμα βήμα υλοποιούμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα.

Παρακολουθώ προβληματισμένος ότι η πολιτική αντιπαράθεση κινείται σε ένα κλίμα τοξικότητας και πόλωσης. Και το κάνουν αυτό γιατί δεν έχουν να σας πουν τίποτα. Δεν έχουν να σας πουν τίποτα για το πώς οραματίζονται την Παιδεία, την Υγεία, για τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής. Επιμένουν να βουλιάζουν τον τόπο σε μια ατμόσφαιρα τοξικότητας.

Τα ίδια έλεγαν και στις εκλογές του 2023. Σας ζητώ να στείλουμε ένα πολιτικό μήνυμα στις ευρωεκλογές ότι αυτή η κυβέρνηση είναι σταθερή.

Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Είμαστε μια παράταξη που ταυτιζόμαστε με την ευρωπαϊκή ιδέα. Στείλτε τους μια απάντηση επανεπιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη σας στη ΝΔ. Η ΝΔ ήταν και θα παραμείνει ένα βαθιά λαϊκό κόμμα. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δεν έμαθαν τίποτα από τα λάθη τουςp>

Η επίσκεψη στο οινοποιείο και στο Μέγα Σπήλαιο

Από το κτήμα των αμπελώνων της οινοποιίας Cavino, στην περιοχή του Μεγάλου Σπηλαίου, ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την επίσκεψή του στα Καλάβρυτα.

Στο κτήμα υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος, ενώ μετά την ξενάγησή του στους αμπελώνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ιερά μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στην ιερά μονή, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των τοιχογραφιών του Καθολικού της ιεράς μονής.

Τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη και ο αχαιός υφυπουργός  παρά τω Πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments