Πολιτική

Ο βυθός του πολιτικού συστήματος ενάντια στην κ. Μαρέβα Μητσοτάκη

Ο βυθός του πολιτικού συστήματος ενάντια στην κ. Μαρέβα Μητσοτάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [367567] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ NIKOL PASHINYAN (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Υπόγειες διαδρομές μερίδας του επικοινωνιακού - πολιτικού συστήματος.

Η πολιτική ζωή κάθε κοινωνίας έχει διαδρομές. Υπόγειες και υπέργειες. Κάτω από τη γη και πάνω από τη γη. Κάτω από τη ζώνη και πάνω από τη ζώνη. Εκείνο που μένει, πάντως, είναι το υπόγειο του πράγματος. Η εμπειρία, επίσης, λέει ότι στους βυζαντινισμούς συμμετέχουν, συνήθως, πρόσωπα υπεράνω υποψίας. Διαφορετικά δεν θα ήταν «επικίνδυνη» μία πλεκτάνη και στο τέλος θα τη λέγαμε κάπως αλλιώς και δεν θα τη συσχετίζαμε με τις αράχνες και τις παγίδες τους. Απλές σκέψεις, με αφορμή τη νέα επίθεση σε βάρος της Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με την τρέχουσα ειδησεογραφία, η σύζυγος του πρωθυπουργού θα προσφύγει νομικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα, αντιδρώντας στη συκοφαντική, όπως τη χαρακτηρίζει, ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγωγή της συζύγου του πρωθυπουργού θα κατατεθεί μέσα στις επόμενες ώρες, πιθανότατα αύριο το πρωί.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως θα πάει και ο ίδιος στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τη σύζυγό του.

Οι πολέμιοι, παλαιοί και όψιμοι, της συζύγου του πρωθυπουργού, οι οποίοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι σε ένα παράκεντρο του επικοινωνιακού – πολιτικού συστήματος, σταμάτησαν ξαφνικά να της επιτίθενται μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Παράξενο, έτσι δεν είναι; Και τώρα ξαφνικά άρχισαν πάλι! Με απλά λόγια, τους ενδιαφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι τόσο πολύ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Ξέρουν πως ο πρωθυπουργός έχει μεγάλη ευαισθησία στην προστασία της οικογένειάς του.

Επί της ουσίας, η Μαρέβα Μητσοτάκη  είναι μια δυναμική γυναίκα και ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Αν δεν ήταν σύζυγος του κ. Μητσοτάκη, θα αποτελούσε σημείο αναφοράς για τους σημερινούς του αντιπάλους. Και ίσως το ζητούμενο για τους υποκινητές των άθλιων επιθέσεων εναντίον της να είναι τελικά αυτό: να την καταστήσουν ψυχικά ασταθή και να μετατρέψουν τη ζωή της σε βίο αβίωτο. Πρόκειται σίγουρα για μια από τις πιο απάνθρωπες επιθέσεις που μόνο οι υποτιθέμενα ισχυροί θα μπορούσαν να σχεδιάσουν, απέναντι σε μια γυναίκα με λαμπρές σπουδές στις πολιτικές επιστήμες και τα οικονομικά, με παροιμιώδη εργατικότητα και με επιτυχία στον επαγγελματικό στίβο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments