Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή που ο δράστης κυνηγά και μαχαιρώνει την Κυριακή δίπλα από το Α.Τ. [vid]

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή που ο δράστης κυνηγά και μαχαιρώνει την Κυριακή δίπλα από το Α.Τ. [vid]
Σοκάρουν τα πλάνα που έχουν καταγραφεί στις κάμερες

Στις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής έχει καταγραφεί μεγάλο μέρος της δολοφονικής επίθεσης του 39χρονου στους Αγίους Αναργύρους, εναντίον της 28χρονης Κυριακής.

Σοκάρουν τα πλάνα που έχουν καταγραφεί στις κάμερες και έπαιξε η εκπομπή LiveNews του Mega,από την επίθεση του πρώην συντρόφου της άτυχης 28χρονης, που τη σκότωσε με μαχαιριές έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Στις κάμερες φαίνεται η στιγμή που η 28χρονη βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα, ενώ μιλά στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση. Η άτυχη κοπέλα κινείται μαζί με τον φίλο της, ο οποίος τη συνόδευσε στο τμήμα, πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο.

Πώς μαχαίρωσε ο 39χρονος την Κυριακή στους Αγίους Αναργύρους

Κάποια στιγμή, αφού έχουν περπατήσει περίπου 20 μέτρα, σταματούν, και η 28χρονη Κυριακή βλέπει τον πρώην σύντροφό της, δράστη της γυναικοκτονίας, να φωνάζει «Ααα, εδώ είναι». Τη στιγμή εκείνη, γυρίζει μαζί με τον φίλο της για να επιστρέψουν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο δράστης, τότε, επιτίθεται ξαφνικά από πίσω, την πιάνει αγκαλιά από τη μέση και τη μαχαιρώνει στην πλάτη και στα πλευρά με μαχαίρι κουζίνας, όσο εκείνη προσπαθεί να γλιτώσει και να ξεφύγει, πριν πέσει μπροστά από τη σκοπιά.

«Το περιπολικό δεν είναι ταξί»

Στο ρεπορτάζ της εκπομπής «live news» ακούστηκε το ηχητικό της κλήσης στην Άμεση Δράση. Στο τηλεφώνημα αυτό, η 28χρονη ζήτησε περιπολικό για να τη συνοδεύσει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν.

«Με περιμένει ο πρώην μου έξω από το σπίτι μου και έχει ψυχολογικά προβλήματα» ακούγεται να λέει, και ζητεί να έρθει περιπολικό στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

«Το περιπολικό δεν είναι ταξί» απαντά κυνικά ο αστυνομικός από το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Τότε, η κοπέλα συμφωνεί να σταλεί το περιπολικό στο σπίτι της. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βλέπει τον δράστη στο σημείο.

«Είναι εδώ» λέει στην Άμεση Δράση, «θέλει να με εκδικηθεί, να με χτυπήσει» προειδοποιεί. Μόνο τότε ο άνδρας από το 100 της λέει «τότε να στείλω το περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα». Ωστόσο, στα επόμενα δευτερόλεπτα ο δράστης μαχαιρώνει την κοπέλα, η οποία ψυχορραγεί έξω από το φυλάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments