Πολιτική

Αντιπαράθεση Ραγκούση – Πλεύρη για τον τρόπο με τον οποίο διορίζονται αστυνομικοί στα τμήματα

Αντιπαράθεση Ραγκούση – Πλεύρη για τον τρόπο με τον οποίο διορίζονται αστυνομικοί στα τμήματα

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Άγρια κόντρα είχαν ο Θάνος Πλεύρης και ο Γιάννης Ραγκούσης στο τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Ειδικότερα, μιλώντας για τη δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, ο Θάνος Πλεύρης και ο Γιάννης Ραγκούσης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στον τρόπο με τον οποίο εντάσσονται αστυνομικοί στα Τμήματα.

Άγρια κόντρα είχαν ο Θάνος Πλεύρης και ο Γιάννης Ραγκούσης

Άγρια κόντρα είχαν ο Θάνος Πλεύρης και ο Γιάννης Ραγκούσης στο τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Ειδικότερα, μιλώντας για τη δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, ο Θάνος Πλεύρης και ο Γιάννης Ραγκούσης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στον τρόπο με τον οποίο εντάσσονται αστυνομικοί στα Τμήματα.

Γιάννης Ραγκούσης: ”Πιστεύω βαθιά ότι η κυβέρνηση έχει κάνει κακούργημα σε βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας”

«Πιστεύω βαθιά ότι η κυβέρνηση έχει κάνει κακούργημα σε βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας. Μέχρι να αναλάβει η κυβέρνηση Μητσοτάκη το 2019, είχε η χώρα πετύχει διακομματικά με τη συμβολή της Νέας Δημκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν στην κυβέρνηση από το 2010-11 και μετά, όλοι οι αστυνομικοί να πηγαίνουν κι να αναλαμβάνουν δράση στα αστυνομικά τμήματα μόνο μέσω πανελληνίων εξετάσεων και αφού εκπαιδευτούν τουλάχιστον δύο χρόνια στις ακαδημίες της Ελληνικής Αστυνομίας» είπε για το θέμα των αστυνομικών ο Γιάννης Ραγκούσης σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Από το 2019 και μετά, ενώ αυτό είχε κατακτηθεί και ήταν πράξη όλων των κυβερνήσεων, επανέφεραν τον διορισμό χιλιάδων αστυνομικών στα τμήματα υπό τον τίτλο ‘Ειδικοί Φρουροί’ χωρίς να τους περνάνε από Πανελλήνιες Εξετάσεις».

Θάνος Πλεύρης: ”Εσείς σαν υπουργός επί ΠΑΣΟΚ βάλατε ειδικούς φρουρούς και καλά κάνατε”

Σε αυτό το σημείο, ανέβηκαν οι τόνοι, με τον Θάνο Πλεύρη να του απαντά: «Τι λέτε κύριε Ραγκούση… Εσείς σαν υπουργός επί ΠΑΣΟΚ βάλατε ειδικούς φρουρούς και καλά κάνατε. Και ο αξιωματικός υπηρεσίας ήταν από Πανελλήνιες». Τότε, ο κ. Ραγκούσης απάντησε: «Λέτε ψέματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments