Lifestyle

Ο Ταχτσίδης συμπλήρωσε επίτηδες κίτρινες κάρτες για να πάει στην συναυλία του Βέρτη

Ο Ταχτσίδης συμπλήρωσε επίτηδες κίτρινες κάρτες για να πάει στην συναυλία του Βέρτη

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ (@lady_theo17)

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης επιδίωξε να λάβει κίτρινη κάρτα, προκειμένου να μην ταξιδέψει σε εκτός έδρας αναμέτρηση της Κλουζ και να παρευρεθεί σε συναυλία του Βέρτη, σύμφωνα με τους συμπαίκτες του

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρουμανία με την ήττα της Κλουζ με 4-0 από την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, Κορβινούλ Χουνεντοάρα και τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν τα Μέσα της Ρουμανίας, τα αποδυτήρια της Κλουζ “βράζουν”, εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, έπειτα από ένα σκληρό μαρκάρισμα, μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Taxtsidis (@panostach77)

Με αφορμή αυτήν την κάρτα, οι συμπαίκτες του θυμήθηκαν ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν από δύο μήνες. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε επιδιώξε να λάβει κίτρινη κάρτα στο ματς της 10ης Φεβρουαρίου με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, προκειμένου, όπως υποστηρίζουν- να συμπληρώσει τέσσερις, να τιμωρηθεί και να μην ταξιδέψει με την ομάδα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κραϊόβα στις 17 Φεβρουαρίου.

Κάτι το οποίο σύμφωνα με την FANATIK έγινε εσκεμμένα από τον αμυντικό χαφ για να μην χάσει την συναυλία του αγαπημένου του τραγουδιστή και καλού του φίλου, Νίκου Βέρτη, στο Κλουζ. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι ότι ο Ταχτσίδης πήρε την κίτρινη κάρτα στο 77ο λεπτό, ενώ ήταν στον πάγκο, αφού δηλαδή τον είχε κάνει αλλαγή στο 60′ ο Αντριαν Μούτου.

Η στάση, αυτή, του Ταχτσίδη δεν άρεσε στους συμπαίκτες του, πόσο μάλλον στη διοίκηση της ομάδας, η οποία φαίνεται πως θέλει να λύσει την συνεργασία της με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments