Lifestyle

Λιάγκας για Καινούργιου: «Το πιο “βαρύ” ήταν αυτό που είπε για τη μητέρα της Δανάης Μπάρκα»

Λιάγκας για Καινούργιου: «Το πιο “βαρύ” ήταν αυτό που είπε για τη μητέρα της Δανάης Μπάρκα»

Πηγή Φωτογραφίας: .youweekly.gr/

«Η κυρία Καινούργιου και την τιμά αυτό, είπε ότι αφήνει έξω τον Τσαγκρίδη γιατί ήταν η πιο σημαντική σχέση της ζωής της και δεν είναι δημόσιο πρόσωπο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και όσα είπε για το θέμα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα, σχολίασαν στο Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε ανοιχτά για τα όσα είπε η τηλεοπτική του αντίπαλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial)

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Θεωρώ ότι το πιο “βαρύ” από όλα αυτά που είπε η κυρία Καινούργιου ήταν αυτό που είπε για τη μητέρα της Δανάης Μπάρκα. Γιατί το μεγάλο καρφί ήταν για τη Βίκυ Σταυροπούλου. Λέγοντας ότι “εμένα η μάνα μου με μεγάλωσε με άλλες αρχές και αξίες” είναι σαν να λέει ότι η κυρία Σταυροπούλου μεγάλωσε με άλλες αρχές κι αξίες τη Δανάη Μπάρκα. Αυτό καταλάβαμε όλοι, έτσι δεν είναι; Δεν ήταν μόνο η αιχμή ότι όλο αυτό που έγινε ήταν ανήθικο, δεν ήταν η αιχμή προς τον Νίκο Κοκλώνη που είπε ότι έπρεπε να πάρει πιο ξεκάθαρη θέση, αλλά ήταν και η αιχμή προς τη Βίκυ Σταυροπούλου».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Έχει δίκιο η κυρία Καινούργιου. Είναι πολύ δυσάρεστο όταν έχεις μία φίλη κολλητή που γνώριζε ότι ήταν ερωτευμένη με τον τότε σύντροφό της και γνώριζε πόσο πόνεσε μετά όταν χώρισαν. Άρα εσύ μετά δεν τον βλέπεις σαν άντρα αυτόν, αλλά σαν ένα άϋλο ον. Δε νομιμοποιείσαι να τον ερωτευτείς ή να κάνεις σχέση μαζί του. Κι εγώ αυτής της λογικής είμαι. Δεν έχω κοιτάξει ποτέ ερωτικά γυναίκα φίλου μου, δεν τη βλέπω στα γυναίκα αλλά σαν άντρα. Τώρα αν σε ηλικία 54 αλλάξει αυτό… Από την άλλη όμως κατανοώ τους ανθρώπους που η καρδιά τους ή το σεξουαλικό τους ένστικτο τούς οδηγεί σε ένα μονοπάτι που και οι ίδιοι να μην ήθελαν… Είναι κι αυτό ανθρώπινο να φας μία κατραπακιά».

«Η κυρία Καινούργιου και την τιμά αυτό, είπε ότι αφήνει έξω τον Τσαγκρίδη γιατί ήταν η πιο σημαντική σχέση της ζωής της και δεν είναι δημόσιο πρόσωπο. Πιο μεγάλη προδοσία αισθάνεσαι από τον φίλο σου, παρά από τον πρώην σύντροφό σου γιατί έτσι κι αλλιώς την κρυάδα την έχεις φάει γιατί δεν σου “φτούρισε” η σχέση» είπε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments