Πολιτική

Χατζηδάκης για ευρωεκλογές: Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά

Χατζηδάκης για ευρωεκλογές: Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Αν δεν υπάρχει Νέα Δημοκρατία, ποιος μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά;», διερωτάται ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης

«Αν δεν υπάρχει Νέα Δημοκρατία, ποιος μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά;», διερωτάται ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης

«Αν δεν υπάρχει Νέα Δημοκρατία, ποιος μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά;», διερωτάται ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

«Ναι, δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έχουμε κάνει λάθη. Αλλά διερωτώμαι πόσο αξιόπιστες λύσεις υπάρχουν απέναντι», προσθέτει.

«Έχουμε ευρωεκλογές. Αποφασίζουμε για την Ευρώπη, αποφασίζουμε για την Ελλάδα. Η επιλογή είναι δική σας!», συμπληρώνει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη

Μπορεί να μην ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία, να μην ψηφίσετε πάλι στις Ευρωεκλογές Νέα Δημοκρατία, αλλά σκεφθείτε:

– Αν δεν υπήρχε η Νέα Δημοκρατία, ποιος μας εγγυάται ότι θα είχε αποκατασταθεί η Δημοκρατία μετά τη Χούντα το 1974, έτσι όπως αποκαταστάθηκε; – Ποιος μας εγγυάται ότι η Ελλάδα θα ήταν σε λιμάνι ασφαλείας, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση; Οι άλλοι λέγανε «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο»! – Πώς θα ήταν η πορεία μας ακόμα και στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων; Εδώ από τη θέση της αντιπολίτευσης επί ΣΥΡΙΖΑ, βάλαμε, όπως οφείλαμε, πλάτη για να μείνει η χώρα στο ευρώ και στην Ευρωζώνη, χωρίς προϋποθέσεις. – Και σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνουμε μια συστηματική προσπάθεια για να ανέβει η πατρίδα μας ψηλότερα.

Ναι, δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έχουμε κάνει λάθη. Αλλά διερωτώμαι πόσο αξιόπιστες λύσεις υπάρχουν απέναντι. Αν δεν υπάρχει, δηλαδή, Νέα Δημοκρατία, ποιος μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά; Σκεφτείτε το! Έχουμε ευρωεκλογές. Αποφασίζουμε για την Ευρώπη, αποφασίζουμε για την Ελλάδα. Η επιλογή είναι δική σας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments