Lifestyle

Νίνο: Υπάρχει κύκλωμα που ορίζει ποιοι θα είναι στα σχήματα [VID]

Νίνο: Υπάρχει κύκλωμα που ορίζει ποιοι θα είναι στα σχήματα [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ Nino Xypolitas

Νίνο: «Τη σχέση με τη Ζόζεφιν την κρατάω για εμένα»

Για τα τραγούδια του τα οποία δίνει δωρεάν σε όποιον του ζητήσει, το διάστημα που έμεινε εκτός, τη σχέση του με τη Ζόζεφιν, αλλά και αυτά που του δημιουργούν φόβο, μίλησε ο Νίνο στη Φαίη Σκορδά.

«Δίνω τα τραγούδια μου χωρίς να πληρώνομαι. Όταν είναι κάτι εύκολο για εσένα, δηλαδή αυτό με τα τραγούδια για εμένα και ο άλλος με ρωτάει αν έχω κάποιο τραγούδι, του δινώ το κινητό μου ή τον σκληρό μου και του λέω διάλεξε όποιο θες. Θα έπρεπε οι δημιουργοί να μπορούν να ζήσουν μόνο με το να γράφουν τραγούδια, μέσα από τα πνευματικά τους δικαιώματα. Επειδή δεν μπορείς να ζήσεις μόνο με το να είσαι δημιουργός, πόσω μάλλον όταν δίνεις ένα τραγούδι. Και πόσο κάνει ένα τραγούδι; Κάνει 10.000 ευρώ; Κάνει 100; Πόσο κάνει; Δεν έχω πληρώσει για τραγούδια που έχω πει, γιατί αυτά που δεν έχω γράψει, γίνονται συμφωνίες με τις εταιρίες και τους δημιουργούς. Δεν έχω πάει να αγοράσει κάποιο τραγούδι», αποκάλυψε ο Νίνο στο Fay’s time.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas)

«Δεν ξέρω να διαβάζω νότες, είναι σαν κινέζικα. Δεν έχω κάνει μαθήματα καθόλου. Παίζω τύμπανα, μπάσο, κιθάρα, πιάνο, ακορντεόν και φυσαρμόνικα», τόνισε.

Για το διάστημα που έμεινε εκτός, απάντησε: «Δεν υπήρχε άλλος τρόπος… Σκέφτομαι τι θα απαντήσω γιατί δεν θέλω να γίνουν τίτλοι. Δεν γινόταν αλλιώς. Σκέφτομαι τώρα να απαντήσω ειλικρινά αυτό που πιστεύω… Είναι ένα κύκλωμα που ορίζει ποιοι θα είναι στα σχήματα, δεν μπορείς να μπεις έτσι, δεν είναι εύκολο. Όπως βλέπεις δεν έχω θέση, δεν είμαι κάπου. Δεν το έχω επιλέξει εγώ, απλά δεν θέλω να σου πω αυτό που πιστεύω, κρατιέμαι. Δεν θέλω…».

«Εκφράζομαι, δεν απευθύνομαι σε κάποιον. Δεν είμαι ούτε βασιλιάς, ούτε πρωθυπουργός, ούτε πολιτικός όπως πολλοί νομίζουν ότι είναι. Εγώ είμαι ένας καλλιτέχνης, τελεία», τόνισε και συνέχισε:

«Τη σχέση με τη Ζόζεφιν την κρατάω για εμένα»

«Δεν μου αρέσουν οι διακοπές, δεν μου αρέσουν τα ταξίδια καθόλου. Δεν μου αρέσει καθόλου το ταξίδι. Δεν μου αρέσει το αεροπλάνο, το φοβάμαι, ανεβαίνω αναγκαστικά. Γιατί να τραβήκω αυτό το στρες; Πήγα στο εξωτερικό σε διάφορες χώρις μέχρι το 2007 και είδα ότι δεν με ενθουσιάζει κάτι».

Σε αναφορά για τη Ζόζεφιν δεν θέλησε να απαντήσει: «Το κρατάω για εμένα, έτσι ώστε να υπάρχει όσο περισσότερη ησυχία γίνεται μέσα σε αυτόν τον χώρο. Είμαι πολύ καλά, περνάω πολύ δημιουργικές μέρες, έχω πολύ ωραία παρέα, είναι όλα πολύ σωστά, όλα φωτεινά».

Για το αν θα παντρευόταν ξανά: «Ωραίο είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον, να περνάς ωραία, να είστε στην ίδια συχνότητα, να περνάτε ωραία, είτε είναι φιλική σχέση, είτε όχι. Πιστεύω ότι δύο άνθρωποι μπορούν να ζήσουν μαζί ακόμα κι αν δεν παντρευτούν. Αν θέλουν θα είναι μαζί για πάντα, πάμε και βλέπουμε. Θέλω να υπάρχει μια επικοινωνία σωστή, ειλικρίνια, σε όλες τις σχέσεις. Όχι ψέματα. Πολλά πράγματα χρειάζεται να τα κρύψεις, αλλά το θέμα είναι τι ψέμα είναι. Δεν το δικαιολογώ , δεν το δέχομαι».

«Ο σεισμός και το αεροπλάνο με φοβίζουν στη ζωή μου, τίποτα άλλο. Δεν είναι φόβος είναι κάτι άλλο, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι μη διαχειρίσιμο. Μιλάς σε έναν πατέρα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Προσπαθώ να μην είμαι ο αυστηρός, αλλά κάποιος πρέπει να είναι. Όταν πρέπει γίνομαι αυστηρός», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments