Lifestyle

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Προσευχήθηκα στο Άγιο Όρος, να γίνω πατέρας κοριτσιών»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Προσευχήθηκα στο Άγιο Όρος, να γίνω πατέρας κοριτσιών»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Στούντιο 4

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Χόρεψα Πυρρίχιο στη βροχή, στο μνημόσυνο του πατέρα μου»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει κάνει μία στροφή 180 μοιρών στη ζωή του, έχει υιοθετήσει έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής, που δεν ορίζεται από τα υλικά αγαθά.

Η σχέση του με τη φύση είναι καθημερινή και για ηθικούς λόγους έχει ασπαστεί τη χορτοφαγία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Efthymiadis (@thanasis_efthymiadis)

Για όλα αυτά και άλλα πολλά μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπετόγλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

«Τι 1987 μπήκα στη δραματική σχολή. Δεν έχω καμία σχέση με το θέατρο στην Καβάλα. Μέχρι να γίνω 18-19 δεν έχω δει θεατρική παράσταση».

«Είχα τραυματικές εμπειρίες στο σχολείο. Στο δημοτικό ο δάσκαλος με έδερνε. Πρόλαβα Γυμνάσιο αρρένων, έτρωγα ξύλο και στο Γυμνάσιο. Στη Β΄Γυμνασίου σταμάτησαν αυτά που μας φέρανε και κορίτσια. Τις βλέπαμε σαν εξωγήινες» είπε αρχικά μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια.

Για τη συμμετοχή του στην Ντόλτσε Βίτα που εκτόξευσε την καριέρα του είπε:

«Μόλις έχω τελειώσει τη δραματική σχολή αριστούχος. Είμαι περιζήτητος. Μετρούσε και η εμφάνιση. Ήθελα να παίξω δραματικούς λόγους και με πήραν για το “Ντόλτσε Βίτα”. Μόλις άκουσα κωμωδία ξενέρωσα. Πήγα σπίτι, έμενα τότε με μία κοπέλα. Μου είπε “πώς πήγε το ραντεβού” και της είπα “τσάμπα σπατάλησα τον χρόνο μου” και πέταξα τα σενάρια στον καναπέ. Πήγα να περπατήσω στον λόφο Φιλοπάππου για να ξεχάσω το ανούσιο ραντεβού». «Η κοπέλα όμως τυχερά και όχι τυχαία – και δεν είναι μια τυχαία κοπέλα, είναι μία από τις 2-3 αγάπες της ζωής μου, πολύ σημαντική παρουσία στη ζωή μου, δασκάλα θα έλεγα – διάβασε τα σενάρια και μόλις γύρισα από τον περίπατό μου μου είπε “αυτός ο ρόλος είναι για εσένα, εσύ πρέπει να τον παίξεις, εσύ θα το κάνεις”». «Την ημέρα της πρεμιέρας με άφησε και έφυγε. Μου άφησε ένα σημείωμα και έγραφε “φεύγω, δεν ένιωθα ασφάλεια μαζί σου, όταν δεν σε ήξερε κανείς. Τώρα που θα σε ξέρει όλη η Ελλάδα και θα σε κυνηγάνε τα κορίτσια, τι θα κάνω; Θα τρελαθώ;”».

Παράλληλα, μίλησε για τις αλλαγές που ήρθαν μετά το ολικό restart που έκανε στη ζωή του. «Αναπόφευκτα οι άνθρωποι έχουν γίνει επιλογές και έχουν μείνει ελάχιστοι άνθρωποι από την παλιά μου ζωή. Με κάποιους ανθρώπους που δεν συμφωνούμε στον τρόπο ζωής, εκεί που υπήρχαν αγνές φιλίες αυτές παρέμειναν οι φιλίες».

«Δεν παρακολουθώ το αν με κρίνουν. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά αλλά αυτούς τους ανθρώπους του συμπονώ. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρουν μία ευτυχισμένη ζωή και έτσι να σταματήσουν να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων».

«Αυτός ο τρόπος ζωής και μου έχει στερήσει δουλειές και μου έχει φέρει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments