Πολιτική

Μαρινάκης για Τέμπη: Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μονταζιέρας – «Γεμάτη ψεύδη» η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Μαρινάκης για Τέμπη: Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μονταζιέρας – «Γεμάτη ψεύδη» η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συνήθη χυδαία τακτική του, έβγαλε μια ακόμα ανακοίνωση με παραπλανητικό τίτλο γεμάτη ψεύδη, στην οποία ισχυρίζεται ότι δήθεν αποκάλεσα «μη θέμα» την τραγωδία των Τεμπών», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συνήθη χυδαία τακτική του, έβγαλε μια ακόμα ανακοίνωση με παραπλανητικό τίτλο γεμάτη ψεύδη, στην οποία ισχυρίζεται ότι δήθεν αποκάλεσα «μη θέμα» την τραγωδία των Τεμπών», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συνήθη χυδαία τακτική του, έβγαλε μια ακόμα ανακοίνωση με παραπλανητικό τίτλο γεμάτη ψεύδη, στην οποία ισχυρίζεται ότι δήθεν αποκάλεσα «μη θέμα» την τραγωδία των Τεμπών», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «η λάσπη στον ανεμιστήρα είναι μια τακτική που έχει εφαρμόσει κατά κόρον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης – με τα γνωστά αποτελέσματα».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:  

«Σε σημερινή μου συνέντευξη στην τηλεόραση της ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις», ερωτηθείς για το θέμα της περιβόητης «μονταζιέρας», απάντησα επί λέξει: «Εδώ μιλάμε για ένα θέμα το οποίο είναι «μη θέμα», ως προς την ουσία του ζητήματος των Τεμπών».

Επανέλαβα, δηλαδή, το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μονταζιέρας, δηλαδή αλλοίωσης στοιχείων με σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά την συνήθη χυδαία τακτική του, έβγαλε μια ακόμα ανακοίνωση με παραπλανητικό τίτλο γεμάτη ψεύδη, στην οποία ισχυρίζεται ότι δήθεν αποκάλεσα «μη θέμα» την τραγωδία των Τεμπών.

Το χειρότερο είναι ότι κάποια Μέσα Ενημέρωσης δεν μπήκαν καν στον κόπο να ακούσουν την συνέντευξή μου και υιοθέτησαν άκριτα το περιεχόμενο της κατάπτυστης ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η λάσπη στον ανεμιστήρα είναι μια τακτική που έχει εφαρμόσει κατά κόρον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης – με τα γνωστά αποτελέσματα.

Όλοι οι υπόλοιποι, όμως, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως αυτό του δυστυχήματος των Τεμπών, έχουμε χρέος να προβάλλουμε την αλήθεια και μόνον εκείνη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments