Αθλητισμός

Μπριζ – ΠΑΟΚ: Ηττήθηκε αλλά ελπίζει για πρόκριση στους «4» του Conference League [1-0]

Μπριζ – ΠΑΟΚ: Ηττήθηκε αλλά ελπίζει για πρόκριση στους «4» του Conference League [1-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [368735] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΜΠΡΙΖ - ΠΑΟΚ

Την επόμενη Πέμπτη (18/4) η ρεβάνς

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στο Βέλγιο και ηττήθηκε με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ στον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League, σκορ πάντως που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης, χάρη και στον Κοτάρσκι που απέκρουσε πέναλτι του Τιάγκο στο 78ο λεπτό.

Αυτό που ήθελε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως και κάθε προπονητής άλλωστε, ήταν η ομάδα του να μπει στο παιχνίδι απολύτως συγκεντρωμένη αλλά αυτό μάλλον δεν έγινε, αν κρίνουμε από τη λάθος αντίδραση της άμυνας και το κενό που άφησε στο 6ο λεπτό. Κενό που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, με τον Βέτλεσεν να πλασάρει εντός περιοχής και να κάνει το 1-0.

Από νωρίς, επομένως, ο δικέφαλος του βορρά βρέθηκε πίσω στο σκορ και στο 10′ τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν και χειρότερα αλλά ο Τιάγκο, μετά το γύρισμα του Ντε Κάιπερ, δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή προ κενής εστίας. Το πρώτο 10λεπτο, με λίγα λόγια, δεν ήταν καθόλου καλό για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια πήρε μέτρα και ανέβηκε στο γήπεδο, ψάχνοντας τον τρόπο για να γίνει απειλητικός.

Τρόπο που δεν μπόρεσε να βρει σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όμως, διάστημα στο οποίο δεν είχε κάποια ευκαιρία, απέναντι σε μια Κλαμπ Μπριζ που αμυνόταν σωστά και διαχειριζόταν άψογα το προβάδισμα που είχε πάρει από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να μην κάνει κάποια αλλαγή με το ξεκίνημα του β’ μέρους και περίμενε να δει κάτι καλύτερο από την ομάδα του αλλά στο 58′ λίγο έλειψε να δει τους Βέλγους να βάζουν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Γιουτγκλά μετά το γύρισμα του Σκόρας, αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε ενστικτωδώς.

Κλαμπ Μπριζ (Νίκι Χάγεν): Γιάκερς, Σπίλερς (56′ Ορντόνιες), Μέχελε, Ντε Κάιπερ, Σάμπε, Ονιεντίκα, Βανάκεν, Βέτλεσεν (73′ Νούσαν), Σκόρας, Τιάγκο, Γιουτγκλά (73′ Μπαλάντα).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81′ Γιόνι Ότο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73′ Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (73′ Τόμας).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments