Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Έξι αστυνομικοί καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τη δολοφονία της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: Έξι αστυνομικοί καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τη δολοφονία της Κυριακής

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Άγιοι Ανάργυροι: Έξι αστυνομικοί καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τη δολοφονία της Κυριακής

Παράσταση πολιτικής αγωγής δηλώνει η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα - Επιτηρείται συνεχώς ο 39χρονος δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων

Σε 6 αστυνομικούς έχει εστιάσει η διενεργούμενη ΕΔΕ για την υπόθεση της γυναικοκτονίας έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, με θύμα την Κυριακή Γρίβα, με τους εν λόγω ένστολους να έχουν λάβει διορία πέντε ημερών προκειμένου να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις για τις ενέργειές τους το μοιραίο βράδυ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR.

Σημειώνεται πως παράλληλα με την ΕΔΕ, που εξετάζει το ενδεχόμενο ύπαρξης ποινικών ευθυνών, τρέχει και η έρευνα για τις ποινικές ευθύνες με εντολή εισαγγελέα.

Άγιοι Ανάργυροι: Παράσταση πολιτικής αγωγής δηλώνει η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα

Απέναντι σε όσους έχουν ευθύνη για τη δολοφονία της Κυριακής, στην πόρτα ουσιαστικά του αστυνομικού τμήματος των Αγίων Αναργύρων, στέκεται μετά τον πατέρα της και η μητέρα της.

Το πρωί η δικηγόρος της οικογένειας από την πλευρά της μητέρας δήλωσε στην 25η ανακρίτρια παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Την οικογένεια έχει αναλάβει η γνωστή δικηγόρος και σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Σε ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο της κ. Έλενας Τζούλη, επισημαίνεται πως η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα θα δηλώσει σήμερα παράσταση πολιτικής αγωγής για την υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον της 25ης ανακρίτριας Αθηνών.

«Kατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της Ανθρωποκτονίας διά Παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για τη στυγνή δολοφονία», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Στο ίδιο πλαίσιο, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της υπόθεσης κατά παντός υπευθύνου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Άγιοι Ανάργυροι: Εντάσεις στο νοσοκομείο δημιουργεί ο γυναικοκτόνος

Εν τω μεταξύ, ο δολοφόνος της Κυριακής κρίθηκε αναγκαίο να καθηλωθεί με ιμάντες στο κρεβάτι του στον θάλαμο κρατουμένων στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το STAR, δημιουργεί εντάσεις, φωνάζει και λέει ότι θέλει να λυθεί και να φύγει. Ζητεί τη μητέρα του και φωνάζει το όνομα ενός άντρα. Πλέον φρουρείται από τρεις εξωτερικούς φρουρούς των φυλακών Κορυδαλλού και επιτηρείται συνεχώς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments