Οικονομία

Ημέρα Καριέρας: Αύριο Σάββατο 13 Απριλίου στα Τρίκαλα με 40 επιχειρήσεις και πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας

Ημέρα Καριέρας: Αύριο Σάββατο 13 Απριλίου στα Τρίκαλα με 40 επιχειρήσεις και πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας

Πηγή Φωτογραφίας: freepik.com

Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό.

Αύριο Σάββατο 13 Απριλίου, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 29η «Ημέρα Καριέρας» στα Τρίκαλα στο ξενοδοχείο Ananti Resort από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή 40 επιχειρήσεων, οι οποίες αναζητούν προσωπικό για περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-trikala-2024/

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση των πολιτών, παρέχεται δωρεάν μετακίνηση με λεωφορεία ΚΤΕΛ από το κέντρο των Τρικάλων προς το ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ (με επιστροφή). Δρομολόγια θα εκτελούνται ανά μία ώρα.

Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό.

Παράλληλα, θα μπορούν να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για δράσεις της ΔΥΠΑ, οι οποίες δίνουν δυνατότητες ενίσχυσης της απασχολησιμότητας των αναζητούντων εργασία.

Οι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν είναι ενδεικτικά: βιομηχανίες τροφίμων, ποτών και φαρμάκων, χονδρικό και λιανικό εμπόριο, μεταφορές, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, παροχή υπηρεσιών (ιατρικών, εκπαιδευτικών, συμβουλευτικών κ.ά.), εξυπηρέτηση πελατών, καθώς και όλοι οι κλάδοι που είναι συναφείς με τον τουρισμό.

Οι ειδικότητες που αναζητούνται ενδεικτικά είναι: ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, χημικοί μηχανικοί, βιολόγοι, τεχνολόγοι τροφίμων, φαρμακοποιοί, ιατροί, τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, διασώστες-πλήρωμα ασθενοφόρου, λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές, λογιστές και υπάλληλοι λογιστηρίου, αυτοματιστές, εργάτες παραγωγής, συντηρητές μηχανολογικού εξοπλισμού, ηλεκτρολόγοι, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί, αποθηκάριοι, στελέχη ΙΤ, σύμβουλοι εξυπηρέτησης πελατών, σύμβουλοι πωλήσεων, σύμβουλοι τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, στελέχη marketing, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, υπάλληλοι γραφείου και γραμματειακής υποστήριξης, φύλακες, καθώς και ειδικότητες σε όλο το φάσμα του τουρισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments