Πολιτική

Άδωνις: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του “Απλά μαθήματα ιστορίας” [vid]

Άδωνις: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του “Απλά μαθήματα ιστορίας” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Νωρίτερα στην εκδήλωση έδωσαν το παρών χιλιάδες φίλοι του υπουργού Υγείας κ. Γεωργιάδη, μεταξύ αυτών δεκάδες υπουργοί, βουλευτές και φορείς. Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν κατάμεστη. Στο τέλος της εκδήλωσης δημιουργήθηκε "ουρά" προκειμένου όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση να πάρουν υπογεγραμμένο το βιβλίο τους από τον υπουργό.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν κατάμεστη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, διοργάνωσαν το Σάββατο 13 Απριλίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel, μια Επετειακή Εκδήλωση με τίτλο: «30 Χρόνια Ελληνική Αγωγή». Σκοπός τους, να μοιραστούν με τους φίλους τους, τους σπουδαστές της Σχολής και τον κόσμο χαρές αλλά και δυσκολίες που οδήγησαν την «Ελληνική Αγωγή» από την ίδρυση της, στην ξεχωριστή θέση που κατέχει σήμερα.

Νωρίτερα στην εκδήλωση έδωσαν το παρών χιλιάδες φίλοι του υπουργού Υγείας κ. Γεωργιάδη, μεταξύ αυτών δεκάδες υπουργοί, βουλευτές και φορείς. Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν κατάμεστη. Στο τέλος της εκδήλωσης δημιουργήθηκε “ουρά” προκειμένου όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση να πάρουν υπογεγραμμένο το βιβλίο τους από τον υπουργό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments