Αθλητισμός

Τερίμ: “Θα θέλαμε να μείνει ο Μπερνάρ ακόμη έναν χρόνο”

Τερίμ: “Θα θέλαμε να μείνει ο Μπερνάρ ακόμη έναν χρόνο”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 της Λαμίας και συνεχίζει δυναμικά στη μάχη για τον τίτλο. Ο Φατίχ Τερίμ είχε κέφια και στις δηλώσεις μετά το ματς στάθηκε στον Μπερνάρ που ήταν ο κορυφαίος του τριφυλλιού. Στο τέλος όμως έριξε και την ατάκα ότι θα τον ήθελε για έναν ακόμα χρόνο στο τριφύλλι. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπερνάρ ανακοινώθηκε ήδη από την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις του μετά την επικράτηση κόντρα στη Λαμία, ανέφερε ότι θα ήθελε να μείνει ο Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό για άλλον ένα χρόνο

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 της Λαμίας και συνεχίζει δυναμικά στη μάχη για τον τίτλο. Ο Φατίχ Τερίμ είχε κέφια και στις δηλώσεις μετά το ματς στάθηκε στον Μπερνάρ που ήταν ο κορυφαίος του τριφυλλιού. Στο τέλος όμως έριξε και την ατάκα ότι θα τον ήθελε για έναν ακόμα χρόνο στο τριφύλλι. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπερνάρ ανακοινώθηκε ήδη από την Ατλέτικο Μινέιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ στην COSMOTE TV: Για το ματς: Τέτοιου τύπου αγώνες είναι δύσκολοι άμα δεν βρίσκεις το πρώτο γκολ. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε. Δείξαμε υπομονή και κουρα΄γιο, με υπομονή χτίσαμε ευκαιρίες, χάσαμε γκολ. Κερδίσαμε 3-1. Όλοι οι οπαδοί χάρηκαν σήμερα που παίξαμε καλά. Δεν είναι και το πιο εύκολο να παίζεις στους 30 βαθμούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Μόνο η ομάδα μπορεί να πάρει το νταμπλ, είμαστε εμείς. Μέχρι το τέλος θα το παλέψουμε για να το πάρουμε“.

Για τον Μπερνάρ και την ευκαιρία που έχασε: Θα ήταν πολύ ωραίο γκολ. Έχει χάσει τέτοιες ευκαιρίες προηγουμένως. Είναι σημαντικός παίκτης, πολύ μεγάλος. Καμιά φορά του κάνω πλάκα κι εγώ. Του κάνω καμιά φορά πλάκα μήπως να ενημερώσουμε την Ατλέτικο Μινέιρο να μείνεις άλλον ένα χρόνο μήπως. Όσο και να του κάνω πλάκα, αυτό είναι κάτι που θέλουμε. Είναι ένα γκολ που μπορεί να συζητηθεί“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments