Πολιτική

Άδωνις σε Ακρίτα: Είσαι εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ για ΝΑΤΟ

Άδωνις σε Ακρίτα: Είσαι εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ για ΝΑΤΟ

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Τις απόψεις του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το ΝΑΤΟ υπενθυμίζει στην Έλενα Ακρίτα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιερά Αμυντική Συμμαχία, το ΝΑΤΟ κατά τον Κασσελάκη

Τις απόψεις του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το ΝΑΤΟ υπενθυμίζει στην Έλενα Ακρίτα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά την ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία διερωτάται αν η συστράτευση με το Ισραήλ είναι η επίσημη θέση της Ελλάδας, ο υπουργός Υγείας δεν άφησε, βέβαια, αναπάντητη την απρόκλητη επίθεση και τονίζει στη βουλευτή: «Η κυρία Έλενα Ακρίτα είναι  προφανώς εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ το ΝΑΤΟ, η «Ιερά Αμυντική Συμμαχία» κατά τον Στέφανο Κασσελάκη μόλις προχθές, έχει πάρει επίσημη θέση κατά της Ιρανικής χθεσινής επιθέσεως στο Ισραήλ. Το ίδιο όλες οι Δυτικές Χώρες και η Ελλάδα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΞ».

Αναφορικά, δε, με τη δήθεν παραποίηση της Ελληνικής σημαίας, στην οποία αναφέρεται η Έλενα Ακρίτα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνει πως «φυσικά καμία παραποίηση του Εθνικού μας Συμβόλου δεν έκανα αλλά ένωσα τις δύο σημαίες όπως πολύ συχνά γίνεται για να δείχνεις την στενή σχέση δύο Χωρών. Η κα Συνάδελφος μπορεί να μην το ξέρει αλλά την Στρατηγική Σχέση Ελλάδος/Ισραήλ που οικοδόμησε η Κυβέρνηση του κ. Αντώνη Σαμαρά την σεβάστηκε και την συνέχισε και ο Αλέξης Τσίπρας ως Πρωθυπουργός. Θα ήταν περίεργο η Ελλάδα να μην ήταν στο πλάι ενός κυριάρχου Κράτους που δέχεται πυραυλική επίθεση στο έδαφος του και μάλιστα είναι και Στρατηγικός μας εταίρος».

«Το ερώτημα είναι μετά την ανάρτηση της κας Ακρίτα, ο Σύριζα έχει άλλη θέση. Μήπως στηρίζουν το Ιράν στην χθεσινή του επίθεση;», καταλήγει, στην παρέμβασή του, ο υπουργός Υγείας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments