Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 39χρονος γυναικοκτόνος

Άγιοι Ανάργυροι: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 39χρονος γυναικοκτόνος

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//

Υπάλληλοι που έχουν συναναστραφεί τον 39χρονος δολοφόνο της Κυριακής, αναφέρουν πως είναι σε σύγχυση και δεν έχει τη συναίσθηση ότι το απονενοημένο διάβημα το έκανε εντός της φυλακής

Εξιτήριο από το Τζάνειο πήρε σήμερα το μεσημέρι (15/4) ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, όπου η 28χρονη Κυριακή Γρίβα άφησε την τελευταία της πνοή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αναφέρει πως ο 39χρονος μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, στο οποίο υπάρχει κάμερα για τη συνεχή επιτήρησή του, ενώ αναφέρεται ότι η τουαλέτα του χώρου θα είναι κλειδωμένη και θα πηγαίνει παρουσία φρουρού.

Το εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο ήρθε με χαρτί ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και από αύριο αναμένονται οι συνεδρίες του με ψυχίατρο στις φυλακές.

Άγιοι Ανάργυροι: Δεν έχει ενσυναίσθηση του χρόνου ο 39χρονος – “Την Κυριακή την αγαπάω”

Υπάλληλοι που τον έχουν συναναστραφεί, αναφέρουν πως είναι σε σύγχυση και δεν έχει τη συναίσθηση ότι το απονενοημένο διάβημα το έκανε εντός της φυλακής. Νομίζει, όπως λένε, πως το έχει κάνει εκτός φυλάκων.

Επιπλέον, σημειώνεται πως ο 39χρονος υποστηρίζει ότι δε θυμάμαι την στιγμή της επίθεσης στην 28χρονη, επαναλαμβάνοντας, σε ενεστώτα χρόνο, ότι «την Κυριακή την αγαπάω», γεγονός που δείχνει πως δεν έχει πλήρη συναίσθηση του τι ακριβώς έχει συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος νοσηλεύτηκε αρχικώς στο Αττικό νοσοκομείο, διασωληνωμένος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε χρησιμοποιώντας τις γάζες που είχε από τον αυτοτραυματισμό του έξω από το ΑΤ. Μετά την αποσωλήνωσή του εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, αφού ο δράστης επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments