Lifestyle

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Υπάρχουν μέρες που δεν πίνω ούτε νερό – Εδώ και 17 χρόνια δεν τρώω κρέας»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Υπάρχουν μέρες που δεν πίνω ούτε νερό – Εδώ και 17 χρόνια δεν τρώω κρέας»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@fays.time)

Θανάσης Ευθυμιάδης: Σε όλο τον κόσμο το πράγμα είναι σάπιο, μήπως να δώσουμε τη διακυβέρνηση στις γυναίκες

Για τις νηστείες που κάνει στη ζωή του, ώστε να καθαρίσει το μέσα του, μίλησε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Fay’s time.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay’s Time ❤️ (@fays.time)

«Εδώ και 17 χρόνια δεν τρώω κρέας. Κρατάω αυτό, αλλά δεν είμαι δογματικός, είμαι πάντα ανοιχτός στο να δω κάτι καινούριο. Αυτό που άλλαξα είναι ότι αφιερώνω περισσότερο χρόνο στις νηστείες που κάνω. Στις αυστηρές νηστείες που κάνω. Εννοώ και τη νηστεία της εκκλησίας, που είναι μια μεγάλη ευκαιρία για κάποιον να κάνει αυτό το δώρο στον εαυτό του, έστω για μια μέρα, να νηστέψει, να δει τι σημαίνει, αλλά και αυτές που κάνω εγώ για εμένα, που μπορεί μια μέρα να μη φάω και να μην πιω τίποτα. Καθόλου νερό, καθόλου φαγητό. Γίνεται απίστευτος καθαρισμός, γιατί δίνεις την ευκαιρία στο σώμα σου να μην ασχοληθεί με τη χώνεψει του φαγητού που θα του βάλεις, αλλά με το να επουλώσει διάφορα μικροπράγματα μέσα σου. Η νηστεία έχει κάτι και το πνευματικό», τόνισε.

«Έκανα αυστηρή νηστεία για να γράψω το βιβλίο μου. Ξεκίνησα με μια νηστεία αυστηρή, 2-3 μέρες δεν έφαγα τίποτα. Αυτό το πληροφορήθηκα από το Άγιον Όρος, ότι οι αγιογράφοι κάνουν αυστηρή νηστεία, ξηρασία, για κάποιο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να καθαρίσουν και να ενωθούν με τον άγιο που θα ζωγραφίσουν. Πρέπει να τους έρθει ο άγιος», εξήγησε.

Για τις ασκήσεις που έδειχνε για ζευγάρια: «Για τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί, θέλω να τους πω να ξεκινήσουν από κάτι απλό. Ας πάνε μια βόλτα οι δυο τους και να αφήσουν το κινητό. Τα άλλα που έχουν πρακτική μέσα, γιατί εκεί πρέπει να εξασκήσεις την αυτοπειθαρχία σου. Ό,τι σου αρέσει πρέπει να το κάνεις, να γίνει μια υγιής εξάρτηση η άσκηση. Θα είναι το δώρο που θα κάνω στον εαυτό μου. Πρέπει να μπει πειθαρχία και μετά ερχόμαστε και μιλάμε για ασκήσεις ζευγαριών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments