Nέα της αγοράς

CVC: Επιβεβαιώνει το σχέδιο για IPO στο χρηματιστήριο Euronext του Άμστερνταμ

CVC: Επιβεβαιώνει το σχέδιο για IPO στο χρηματιστήριο Euronext του Άμστερνταμ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Η CVC Capital Partners σχεδιάζει IPO στο χρηματιστήριο Euronext του Άμστερνταμ, όπως ανέφερε σε ρυθμιστικά έγγραφα που κατέθεσε τη Δευτέρα,σε μια από τις μεγαλύτερες αρχικές δημόσιες προσφορές (IPO) στην Ευρώπη φέτος.

Η πρόθεση της CVC να αναζητήσει περισσότερα από 1 δισ. ευρώ μέσω εισαγωγής μετοχών της στο Euronext είχε αναφερθεί ως πληροφορία και από την Wall Street Journal

Η CVC Capital Partners σχεδιάζει IPO στο χρηματιστήριο Euronext του Άμστερνταμ, όπως ανέφερε σε ρυθμιστικά έγγραφα που κατέθεσε τη Δευτέρα,σε μια από τις μεγαλύτερες αρχικές δημόσιες προσφορές (IPO) στην Ευρώπη φέτος.

Η CVC Capital Partners αναβίωσε τα σχέδιά της για αρχική δημόσια προσφορά στο Άμστερνταμ, επιδιώκοντας να συγκεντρώσει τουλάχιστον 1,25 δισ. ευρώ (1,3 δισ. δολάρια).

Η εταιρεία σχεδιάζει να αντλήσει 250 εκατ. ευρώ από την πώληση νέων μετοχών, ενώ οι υφιστάμενοι κάτοχοι σχεδιάζουν επίσης να πουλήσουν μετοχές, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της τη Δευτέρα. Κανένας από τους ενεργούς εταίρους της εταιρείας δεν θα πουλήσει στην ΑΜΚ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η CVC, διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία ύψους περίπου 186 δισεκατομμυρίων ευρώ

Η εταιρεία στοχεύει σε μια αποτίμηση της τάξης των 13 έως 15 δισ. ευρώ την Κυριακή το Bloomberg News, επικαλούμενο άτομα που γνωρίζουν το θέμα

Η CVC εργάζεται για την εισαγωγή στο χρηματιστήριο τουλάχιστον από το 2022, με τις προηγούμενες προσπάθειες να πλήττονται από τις ευμετάβλητες αγορές. Αυτή τη φορά, η ανάκαμψη των ευρωπαϊκών δημόσιων εγγραφών αυξάνει τις πιθανότητες ενός επιτυχημένου χρηματιστηριακού ντεμπούτου.

Η πρόθεση της CVC να αναζητήσει περισσότερα από 1 δισ. ευρώ μέσω εισαγωγής μετοχών της στο Euronext είχε αναφερθεί ως πληροφορία και από την Wall Street Journal.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments