Πολιτική

Μπελέρης: Μάχη για αδικημένο τμήμα του Ελληνισμού η υποψηφιότητα [vid]

Μπελέρης: Μάχη για αδικημένο τμήμα του Ελληνισμού η υποψηφιότητα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, μίλησε για την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Η δήλωση του Φρέντι Μπελέρη για την κάθοδό του στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, μίλησε για την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα ο εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας και υποψήφιος ευρωβουλευτής πλέον, δήλωσε: «Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική. Είναι μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του Ελληνισμού. Τα αδέρφια μου που μετά από δεκαετίες καταπίεσης θέλουν και δικαιούνται να ζουν ελεύθερα και ειρηνικά, χωρίς φόβο, σε έναν τόπο που σέβεται τα δικαιώματα, την τιμή και τις περιουσίες τους».

Ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη με τη ΝΔ [vid]

Σείστηκε η αίθουσα όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη με πολλούς να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Δεν είναι απόψε ανάμεσα μας δεν μπορεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία, έχει πολύ υψηλό συμβολισμό: είναι ο Φρεντι Μπελερης ο εκλεγμένος δημαρχος Χειμάρρας.

Ελπίζουμε να επικρατήσει το δίκαιο και σύντομα να αφεθεί σύντομα ελεύθερος ο παράνομα φυλακισμένος δήμαρχος Χειμάρρας είπε η Αριστοτελία Πελώνη που συντονίζει την παρουσίαση.

Οι εισηγήσεις που δεχόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν πολλές και διαφορετικές. Κυρίως όμως υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να υποχωρήσει στην υπόθεση Μπελέρη, γιατί είναι ένα κορυφαίο ζήτημα καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας και θα στείλει λάθος μήνυμα αν κάνει πίσω, και όσοι θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να ασχολείται μαζί του, γιατί αυτό ενοχλεί τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, που το έχει πάρει (και) προσωπικά, σχεδόν ως βεντέτα, και δυσχεραίνει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments