Ελλάδα

Πασαλιμάνι: “Δεν ήξερα ότι εργαζόταν και στην οικοδομή” λέει ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού

Πασαλιμάνι: “Δεν ήξερα ότι εργαζόταν και στην οικοδομή” λέει ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια του αστυνομικού που έχασε την ζωή του στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά, μετά την κατάρρευση κτηρίου στο οποίο εργάζονταν παράλληλα.

Απίστευτη η τραγωδία στο Πασαλιμάνι με τον νεκρό αστυνομικό από την κατάρρευση του κτιρίου

Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια του αστυνομικού που έχασε την ζωή του στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά, μετά την κατάρρευση κτηρίου στο οποίο εργάζονταν παράλληλα.

Ο πατέρας του μόλις το έμαθε πήρε το αυτοκίνητο και ξεκίνησε, με αστυνομική συνοδεία, το ταξίδι για την Αθήνα…

Ο 31χρονος Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος σκοτώθηκε ενώ έκανε εργασίες σε οικοδομή, καταγόταν από το Ελεύθερο Γρεβενών και τα τελευταία χρόνια έκανε μεροκάματα όπου μπορούσε για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ζωής.

Ο πατέρας του, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κάνει λόγο για έναν βιοπαλαιστή ένα παιδί που έδινε καθημερινά αγώνα για να επιβιώσει.

Όπως λέει ο 31χρονος του είχε πει πως δουλεύει και εκτός υπηρεσίας για ένα έξτρα εισόδημα, ο ίδιος δεν γνώριζε ότι σήμερα είχε πάει για δουλειά στο εργοτάξιο.

Πειραιάς: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τραγικό περιστατικό της κατάρρευσης του κτηρίου στον Πειραιά, όπου έχασε την ζωή του ένας αστυνομικός. Η προσαγωγή του εργολάβου που ανέλαβε τις εργασίες του κτηρίου που κατέρρευσε μετατράπηκε τελικά σε σύλληψη.

Ο εργολάβος του κτιρίου, που τα χαλάσματά του καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυνομικό, είχε προσαχθεί μαζί με άλλους πέντε εργάτες για το δυστύχημα.

Οι πέντε εργάτες, σε περίπτωση που είναι νόμιμοι και δεν υπάρχει παραβίαση της εργασιακής νομοθεσίας, θα αφεθούν ελεύθεροι, αλλά, προς το παρόν, βρίσκονται υπό κράτηση.

Από την κατάρρευση του κτιρίου έχασε τη ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός, που υπηρέτησε και στην ασφάλεια του Γ. Θεοδωρικάκου, ενώ τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα, τα οποία νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και αναμένεται να καταθέσουν κι αυτά για όσα έγιναν σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εργάτες επιχειρούσαν να ρίξουν κάποιον τοίχο στο κτίριο και πιθανότατα χτύπησαν κεντρικό δοκάρι, με συνέπεια να καταρρεύσει ένα ολόκληρο τμήμα του κτιρίου.

Ο αστυνομικός πήγε να συμπληρώσει το μεροκάματο και έχασε τη ζωή του

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, στην οδό Νεωρίων, στον Πειραιά.

Ο αστυνομικός, που γνώριζε προσωπικά τον εργολάβο, έκανε μεροκάματα μαζί του για να συμπληρώσει χρήματα. Μάλιστα, είχε λάβει αιμοδοτική άδεια, γιατί είχε δώσει αίμα, και πήγε να εργαστεί στο κτίριο.

Την ώρα που τμήμα του άρχισε να καταρρέει, ο 31χρονος αστυνομικός πήδηξε στην καρότσα του φορτηγού προσπαθώντας να γλιτώσει, αλλά έφυγε στο κενό ταυτόχρονα με τα μπάζα και καταπλακώθηκε, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments