Lifestyle

Νίκος Βέρτης: Πήρε εξιτήριο – Μετά την τροφική δηλητηρίαση [vid]

Νίκος Βέρτης: Πήρε εξιτήριο – Μετά την τροφική δηλητηρίαση [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Zeljka Dimic

Πήρε εξιτήριο την Τρίτη μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Νίκος Βέρτης είναι καλά στην υγεία του, ύστερα από την περιπέτεια που είχε το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου. Ο λαϊκός τραγουδιστής μεταφέρθηκε με πόνους το νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε τροφική δηλητηρίαση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vertis (@nvertis)

Την Τετάρτη 17 Απριλίου, η εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε πως ο Νίκος Βέρτης έχει πάρει εξιτήριο ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο τραγουδιστής λαμβάνει ακόμη φαρμακευτική αγωγή και είναι έτοιμος να επανέλθει το Σαββατοκύριακο στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται.

Η περιπέτεια με την υγεία του Ο Νίκος Βέρτης ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο κέντρο που τραγουδάει μετά από έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, κάτι για το οποίο ευθυνόταν μια τροφική δηλητηρίαση, όπως έγινε γνωστό αργότερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vertis (@nvertis)

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο γιατρός του τραγουδιστή περιέγραψε την κατάσταση στην οποία ήταν ο Νίκος Βέρτης όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους και αποκάλυψε, πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο.Ο γιατρός του Νίκου Βέρτη, Δημήτριος Δαυίδης, είπε πιο συγκεκριμένα: «Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ βελτιωμένος και το πλάνο είναι ή αύριο ή μεθαύριο να πάει στο σπίτι του. Ήρθε το Σάββατο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα και κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα ή αύριο θα πάει σπίτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments