Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Στο πιο κρίσιμο κομμάτι της περιόδου πραγματοποιεί το χειρότερο σερί του [vid]

ΠΑΟΚ: Στο πιο κρίσιμο κομμάτι της περιόδου πραγματοποιεί το χειρότερο σερί του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369027] SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο τελευταίο του από τα εκτός έδρας ντέρμπι που είχε να δώσει στα playoffs με τους συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος και πλέον είναι αναγκασμένος να δώσει πέντε "τελικούς", για να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μέχρι τώρα δυο ήταν οι φορές που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε σε παιχνίδια back to back, όμως ποτέ δεν είχε ακολουθήσει και τρίτη στη σειρά ήττα.

Η πρώτη φορά ήταν στο διάστημα των συνεχόμενων ντέρμπι στην Τούμπα τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο Δικέφαλος ηττήθηκε στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου από τον Παναθηναικό, με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του, και στη συνέχεια ηττήθηκε και από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ακολούθησε το παιχνίδι με τους πράσινους στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ να αποκλείεται αλλά να πραγματοποιεί μιας από τις πιο κυριαρχικές εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν.

Η δεύτερη ήταν το ζευγάρι των παιχνιδιών με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία και η πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Άρη. Σε αυτά τα δυο παιχνίδια ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ. Ακολούθησε όμως ο καταιγισμός των γκολ στο δεύτερο παιχνίδι με τους Κροάτες στην Τούμπα, το απολαυστικό 5-1 και η πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Στα τωρινά ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τις τρεις συνεχόμενες ήττες έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά σε αυτά τα παιχνίδια και χωρίς να δημιουργεί καθαρές ευκαιρίες για γκολ στους δυο αγώνες με την Κλαμπ Μπριζ και λιγοστές φάσεις στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Το θέμα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να επιστρέψει άμεσα στις νίκες στο παιχνίδι με τη Λαμία την Τετάρτη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο, αν κρίνει κανείς από την εικόνα του Δικεφάλου στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο είναι “must win” όπως και αυτό με την ΑΕΚ που ακολουθεί την Κυριακή στην Τούμπα αλλά και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πηγή: sport24.gr//Σάββας Τζιομπάνογλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments