Διεθνή

Πεσκόφ: Δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία

Πεσκόφ: Δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ειρηνευτικές συνομιλίες επί του παρόντος ανάμεσα στη Ρωσία και στην Ουκρανία εξαιτίας της επίσημης άρνησης του Κιέβου να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα, όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέγραψε διάταγμα το 2022 χαρακτηρίζοντας επισήμως «αδύνατη» κάθε προοπτική συνομιλιών του Κιέβου

Δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ειρηνευτικές συνομιλίες επί του παρόντος ανάμεσα στη Ρωσία και στην Ουκρανία εξαιτίας της επίσημης άρνησης του Κιέβου να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα, όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέγραψε διάταγμα το 2022 χαρακτηρίζοντας επισήμως «αδύνατη» κάθε προοπτική συνομιλιών του Κιέβου με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, αφήνοντας ταυτόχρονα ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με «έναν άλλο πρόεδρο της Ρωσίας», όπως τον χαρακτήρισε.

Συνελήφθη στη Ρωσία δημοσιογράφος του Forbes που έγραψε για τα εγκλήματα πολέμου στην Μπούκα

Η αστυνομία της Ρωσίας συνέλαβε έναν δημοσιογράφο του Forbes, επειδή είχε γράψει για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε μονάδα του ρωσικού στρατού στην Μπούκα της Ουκρανίας κατά τα πρώτα στάδια του πολέμου.

Πρόκειται για τον Σεργκέι Μινγκαζόφ που κατηγορείται για διάδοση ψευδών ειδήσεων, αφού το Κρεμλίνο επίσημα υποστηρίζει ότι ποτέ δεν έγινε κάτι στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο δικηγόρος του, Κονσταντίν Μπουμπόν, ανέφερε στο Facebook πως ο πελάτης του βρίσκεται σε κέντρο κράτησης στην πόλη Χαμπαρόφσκ, στη ρωσική Άπω Ανατολή, όπου ζει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments