Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Την “σκόρπισε” και πάει για “τελικό” στην Ισπανία [92-58]

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Την “σκόρπισε” και πάει για “τελικό” στην Ισπανία [92-58]

Πηγή Φωτογραφίας: [369299] EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Έκαναν το 2-2 οι Ερυθρόλευκοι

Πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση και αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα του για τη διαιτησία, ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 92-58 τη Μπαρτσελόνα, έκανε το 2-2 στα play off της Euroleague και θα διεκδικήσει σε 5ο παιχνίδι, στην Ισπανία, την πρόκρισή του στο Final 4.

Σαρωτική η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά τη διάρκεια όλου του ματς, δεν άφησε το σύνολο του Γκριμάου να… πάρει ανάσα και έφτασε σε μία πολύ άνετη επικράτηση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Πλέον, όλα θα κριθούν στο Game 5 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την ερχόμενη Τετάρτη (8/5), για την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου (24-26/5).

Το ματς είχε από το ξεκίνημά του γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να δείχνουν την θέλησή τους για την νίκη σε όλες της μονομαχίες. Ο Ολυμπιακός χτύπησε κυρίως μέσα από το ζωγραφιστό με τον Φαλ να πετυχαίνει 10 πόντους, ενώ αντίθετα η Μπαρτσελόνα είχε λύσεις στην περιφέρεια. Με τα σουτ των Λαπροβίτολα, Σατοράνσκι και Ρούμπιο οι μπλαουγκράνα πήραν βραχεία κεφαλή στο σκορ (8-12), ενώ το γκολ φάουλ τον Βέσελι και Πάρκερ, έστειλαν τους φιλοξενούμενους στο +7 (12-19). Οι ερυθρόλευκοι, όμως αντέδρασαν και κατάφεραν να μαζέψουν την διαφορά, με ένα επιμέρους 9-2, και τελικά μείωσαν στο καλάθι με τον ΜακΚίσικ, ο οποίος έκανε το 21-23.

Με άμυνα που… έτρωγε σίδερα ο Ολυμπιακός συνέχισε σε πολύ υψηλό τέμπο στο ματς. Σε ολόκληρο το τρίτο δεκάλεπτο το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα δέχθηκε μόλις 10 πόντους! Δείγμα της αποφασιστικότητας και της μαχητικότητας που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» σε κάθε ανασταλτική προσπάθεια, μην αφήνοντας τους Καταλανούς να… πάρουν ανάσα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments